Παρεμβάσεις στον … πνεύμονα πρασίνου και άθλησης Reviewed by Momizat on . Με… καταδρομική ενέργεια, είκοσι πέντε άτομα από την Υπηρεσία Πρασίνου, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης καθάρισαν ολόκληρο το πάρκο του Αη Γιώργη. Ο πνεύμονας πρ Με… καταδρομική ενέργεια, είκοσι πέντε άτομα από την Υπηρεσία Πρασίνου, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης καθάρισαν ολόκληρο το πάρκο του Αη Γιώργη. Ο πνεύμονας πρ Rating: 0

Παρεμβάσεις στον … πνεύμονα πρασίνου και άθλησης

Παρεμβάσεις στον … πνεύμονα πρασίνου και άθλησης

Με… καταδρομική ενέργεια, είκοσι πέντε άτομα από την Υπηρεσία Πρασίνου, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης καθάρισαν ολόκληρο το πάρκο του Αη Γιώργη. Ο πνεύμονας πρασίνου και άθλησης της πόλης των Τρικάλων χρειαζόταν μια ουσιαστική παρέμβαση για να αποκτήσει την επιθυμητή εικόνα καθαριότητας. Δεν είναι μόνο τα σκουπίδια που ορισμένες φορές «συνωστίζονται» εντός και εκτός κάδων. Αλλά είναι και η εικόνα ενός καθαρού και ευπρεπισμένου πάρκου, χωρίς φύλλα, χόρτα, άναρχη βλάστηση. Ο χώρος στον οποίο χιλιάδες τρικαλινοί αθλούνται ή απλώς έρχονται σε επαφή με τη φύση, οφείλει να είναι πεντακάθαρος. Γι’ αυτό και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Γ. Κωτούλας, ξεκίνησε από σήμερα παρόμοιες ενέργειες καθαρισμού των πάρκων της πόλης των Τρικάλων. Οι στοχευμένες ενέργειες θα γίνονται ανά τακτά διαστήματα, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και με την πρόθεση να υλοποιούνται κάθε εβδομάδα.
Ο Δήμος Τρικκαίων επιζητά και τη συνεργασία των πολιτών, προκειμένου, ο κάθε αθλούμενος στο πάρκο να είναι μέτοχος της ίδιας προσπάθειας, διατηρώντας τα καθαρό, ανεξαρτήτως των παρεμβάσεων που προγραμματισμένα υλοποιούνται.

Από το γραφείο Τύπου

parko12 parko11 parko10 parko9 parko8 parko7 parko6 parko5 parko4 parko3 parko2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή