Περαστικά Βασιλένα Reviewed by Momizat on . Από κορωνοϊό νοσεί η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υππηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, Βασιλένα Μητσιάδη, όπως η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων. Από κορωνοϊό νοσεί η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υππηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, Βασιλένα Μητσιάδη, όπως η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων. Rating: 0

Περαστικά Βασιλένα

Περαστικά Βασιλένα

Από κορωνοϊό νοσεί η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υππηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, Βασιλένα Μητσιάδη, όπως η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων. 

Η νεαρή αντιδήμαρχος μετά τα πρώτα συμπτώματα που αισθάνθηκε το προηγούμενο Σάββατο, έχοντας δέκατα τα οποία, όμως, γρήγορα εξελίχθηκαν σε πυρετό, υποβλήθηκε σε τεστ στο οποίο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. 

Έκτοτε, αναρρώνει στο σπίτι της παρουσιάζοντας, ευτυχώς, ήπια συμπτώματα με την γενικότερη κατάσταση της υγείας να μην προκαλεί καμία ανησυχία. 

Πιθανολογείται πως κόλλησε από συναδέλφους της μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας, αφού στο συγκεκριμένο τμήμα του Δήμου εντοπίστηκαν τουλάχιστον 2 κρούσματα κορωνοϊού τις προηγούμενες ημέρες. 

trikalaenimerosi.gr  

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή