"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.5 C
Trikala

Πλήθος κόσμου στην πίτα των Ηπειρωτών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Hpeirotes
Μέσα σε μια χαρούμενη, ζεστή, ευχάριστη και αποκριάτικη ατμόσφαιρα, Ηπειρώτες και Τρικαλινοί, βρήκαν μια καλή ευκαιρία συνέυρεσης, επαφής και επικοινωνίας γεμίζοντας τις ψυχές μ’ένα κομμάτι ηπειρώτικης θύμισης. Την πίτα ευλόγησε ο Ηπειρώτης Πρωτοσύγκελος Χρυσόστομος Νάσης και ο πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Νίκη Χύτα αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και το σημαντικό έργο το οποίο προσφέρει ο σύλλογος στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού, δεδομένου ότι απαρτίζεται από ένα άξιο Δ.Σ. που προσφέρει εξαιρετικό έργο, με πολλή αγάπη και υπευθυνότητα.

“Κατέρρευσε το τοξωτό γεφύρι της Πλάκας και αυτό αντηχεί σαν ένα ηπειρώτικο μοιρολόι στις ψυχές των Ηπειρωτών”, είπε χαρακτηριστικά. “Η Ηπειρος, πρόσθεσε η κα Χύτα, είναι η όμορφη περιοχή που σε κάνει να νοσταλγείς, να χαίρεσαι, να χαμογελάς. Είναι γεμάτη ιστορικές μνήμες και ιστορικά μνημεία. Κάθε σπιθαμή εδάφους κρύβει και μία μαρτυρική ιστορία ηρώων Ηπειρωτών και ηρωίδων Ηπειρωτισσών που θυσίασαν τη ζωή τους με υψηλό φρόνημα για την ελευθερία του τόπου μας”.
Hpeirotes
Τα όμορφα παιδία των χορευτικών τμημάτων που αποτελούν το κόσμημα του συλλόγγου, χόρεψαν αποκριάτικους χορόυς υπό τη επίβλεψη του αεικίνητου και ακόυραστου καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Δημουλά, όπου εισέπραξαν θερμά χειροκροτήματα από το πολυπληθές κοινό. Ακολούθησε μουσική και χορός μέχρι αργά το απόγευμα.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής Τρικάλων κος Παπαδόπουλος, ο πρών Δήμαρχος κος Λάππας, η αντιδήμαρχος οικονομικών Χρυσάνθη Δαλκαφούκη, ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Τρικάλων και περ. Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο περ. Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, ο διευθυντής Κ.Αποκατάστασης “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” Χρήστος Γκάρτζιος, οι πρώην πόεδροι του συλλόγου Βασίλειος Χύτας και Ουρανία Στοφόρου, η πρόεδρος των Φίλων της Αγάπης Νίκη Παππά, η ταμείας των Φίλων της Αγάπης Μπέλλα Παπαδοπούλου, η πρόεδρος του συλλόγου Αργιθεατών Ελλη Τσιρογιάννη, ο πρόεδος Απ.Αξιωμ.Στρατού Στέφος Ευάγγελος, ο πρώην αντιδήμαρχος Τρικάλων Θανάσης Ευαγγελόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων Αθανάσιος Γραβάνης και πολλοί άλλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης