Πλειστηριασμοί: Συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τραυματίες Reviewed by Momizat on . Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από συμβολαιογραφείο επί της  οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου μέλη της Λαϊκής Ενότητας διαμαρτύρονται και αυτή την Τετά Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από συμβολαιογραφείο επί της  οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου μέλη της Λαϊκής Ενότητας διαμαρτύρονται και αυτή την Τετά Rating: 0

Πλειστηριασμοί: Συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τραυματίες

Πλειστηριασμοί: Συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τραυματίες

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από συμβολαιογραφείο επί της  οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, όπου μέλη της Λαϊκής Ενότητας διαμαρτύρονται και αυτή την Τετάρτη για τον εκπλειστηριασμό της λαϊκής περιουσίας, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

Μερίδα διαδηλωτών πέταξε αυγά στα ΜΑΤ , οι οποίοι τους απώθησαν με τη βία, κυνηγώντας τους με τα γκλομπ. Από την ένταση έχει τραυματιστεί τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων ένας φωτορεπόρτερ.
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν δύο άτομα κι εκείνη την ώρα κάποιοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και προσήχθησαν και αυτοί με τη σειρά τους.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξέφρασε την αγανάκτησή του για τα επεισόδια, επιρρίπτοντας για μία ακόμη φορά ευθύνες στην κυβέρνηση.

«Προφανώς με εντολές Τσίπρα, Κοντονή και Τόσκα τα ΜΑΤ εκδικητικά ενάντια στους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών και μας έριξαν χημικά, πετούσαν ότι είχαν μπροστά τους και έριξαν άγριο ξύλο», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε πέντε τραυματίες ο ένας από αυτούς μάλλον από ότι φαίνεται είναι αρκετά σοβαρά. Έγιναν πέντε αυθαίρετες αναίτιες συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο νεαρά παιδιά χωρίς να κάνουν τίποτα. Τα ΜΑΤ τους κλωτσούσαν άγρια ενώ ήταν πεσμένοι κάτω, μία πρωτοφανής βαρβαρότητα. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα μέλλον».

Ένας από τους τραυματίες, ο οποίος έχει προσαχθεί

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή