Ποιος δεν θέλει τη δημόσια δωρεάν υγεία; Ποιος χαίρεται όταν κλείνουν νοσοκομεία; – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Η καβάντζα κλινών ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, είναι απολύτως δηλωτική της ελληνικής πολιτικής και οικονομική Η καβάντζα κλινών ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, είναι απολύτως δηλωτική της ελληνικής πολιτικής και οικονομική Rating: 0

Ποιος δεν θέλει τη δημόσια δωρεάν υγεία; Ποιος χαίρεται όταν κλείνουν νοσοκομεία; – του Κώστα Κωστούλα

Ποιος δεν θέλει τη δημόσια δωρεάν υγεία; Ποιος χαίρεται όταν κλείνουν νοσοκομεία; – του Κώστα Κωστούλα

Η καβάντζα κλινών ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, είναι απολύτως δηλωτική της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας. 

Η καταγγελία αυτή είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστική. 

Υπάρχουν 47 ΜΕΘ κρατημένες για VIP πρόσωπα, μην τυχόν αρρωστήσουν, την ώρα που πεθαίνει ο κόσμος αβέρτα.

Σας πάω στοίχημα πως αν μάθετε τι παροχές έχει ο πολίτης δωρεάν από το κράτος στις αναπτυγμένες χώρες, θα επαναστατήσετε.

Προς το παρόν σαν πρόβατα για σφαγή τρώμε παραμύθι από τους Έλληνες πολιτικούς και τους επιβραβεύουμε για τη μιζέρια μας.

Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας.

Είναι σαν να λέμε ότι κάποιος αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Αδιανόητο!

Κάθε πολιτισμένη και αναπτυγμένη χώρα έχει ένα πανίσχυρο κρατικό-δωρεάν σύστημα υγείας που προσφέρει πολύ περισσότερα από ότι μας προσφέρουν συγκριτικά στην Ελλάδα, αλλά εμείς αποδεχόμαστε να μειώνουν την ευημερία μας.

Είναι ασύλληπτο να κυκλοφορεί τέτοια πληροφόρηση και να μην κουνιέται “επίσημο” φύλλο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή