Πολιτική εκδήλωση του Σύριζα με τον Νίκο Φίλη Reviewed by Momizat on . Η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει πολιτική εκδήλωση του κόμματος στα Τρίκαλα με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την κυβερνητική πολιτική και τις θέσε Η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει πολιτική εκδήλωση του κόμματος στα Τρίκαλα με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την κυβερνητική πολιτική και τις θέσε Rating: 0

Πολιτική εκδήλωση του Σύριζα με τον Νίκο Φίλη

nikos-filis1
Η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει πολιτική εκδήλωση του κόμματος στα Τρίκαλα με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την κυβερνητική πολιτική και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ομιλητής θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης, δημοσιογράφος και για χρόνια διευθυντής της Αυγής.
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 8 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.
Η εκδήλωση θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς, δύο μήνες μετά τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων ανοίγει το δημόσιο διάλογο για τις πολιτικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και τις θέσεις της κυβέρνησης. Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση.

Αφήστε το σχόλιο σας