Που είναι ο δρόμος Τρίκαλα -Άρτα οεοοο…! Reviewed by Momizat on . Πριν περίπου από δέκα χρόνια, σε υψηλού επιπέδου συνεδρίαση Ευρωπαικού οργάνου ,τεχνοκράτες ενημέρωσαν ότι στην Ευρώπη του 21ο αιώνα υπάρχει νομός ο οποίος δεν Πριν περίπου από δέκα χρόνια, σε υψηλού επιπέδου συνεδρίαση Ευρωπαικού οργάνου ,τεχνοκράτες ενημέρωσαν ότι στην Ευρώπη του 21ο αιώνα υπάρχει νομός ο οποίος δεν Rating: 0

Που είναι ο δρόμος Τρίκαλα -Άρτα οεοοο…!

Που είναι ο δρόμος Τρίκαλα -Άρτα οεοοο…!

Πριν περίπου από δέκα χρόνια, σε υψηλού επιπέδου συνεδρίαση Ευρωπαικού οργάνου ,τεχνοκράτες ενημέρωσαν ότι στην Ευρώπη του 21ο αιώνα υπάρχει νομός ο οποίος δεν επικοινωνεί συγκοινωνιακά με όμορο νομό.

Μετά την έκπληξη του αρμόδιου επιτρόπου , εξήγησαν ότι πρόκειται για τα Τρίκαλα με την Άρτα ,παρά τον πακτωλό ενισχύσεων που είχε λάβει η χώρα.

Χρόνια μετά τον θάνατο του αειμνήστου Ευαγ.Αβέρωφ ,που οι ντόπιοι πολιτικοί χρέωναν γιατί έτσι τους βόλευε ,το σαμποτάρισμα της εθνικής οδού που θα ένωνε την Ήπειρο με τη Θεσσαλία ,η κατάσταση παραμένει τριτοκοσμική .

Το οδικό δίκτυο είναι ουσιαστικά  απροσπέλαστο, αφού εκκρεμεί  το κομμάτι από γέφυρα Αλεξίου ως το Αρματωλικό και οι παρακάμψεις Πύλης και Ελάτης .

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Προς τους αρμόδιους,αυτούς που βγάλανε και δημοσιεύσανε αμέτρητες φωτογραφίες μπροστά από μπουλντόζες κλπ.
    Άντε δεν μπορείτε να τον στρώσετε άσφαλτο,διότι ξέρουμε ότι δεν γίνονται έτσι τα πράγματα.Θέλει έργα υποδομής.Ένα γκρέιντερ με μαχαίρι κάθε καλοκαίρι δεν είναι δυνατόν να περάσει;Δοκιμάστε μία φορά.10 χιλιομετράκια είναι.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή