Πού θα φας τον καλύτερο γύρο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το πλέον γνωστά «γυράδικο» των Τρικάλων είναι το ΦΑΝ και  αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για λαχταριστό γύρο και μεγάλη ποικιλία από κρεατικά σε μερίδες ή χορτα Το πλέον γνωστά «γυράδικο» των Τρικάλων είναι το ΦΑΝ και  αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για λαχταριστό γύρο και μεγάλη ποικιλία από κρεατικά σε μερίδες ή χορτα Rating: 0

Πού θα φας τον καλύτερο γύρο στα Τρίκαλα

Πού θα φας τον καλύτερο γύρο στα Τρίκαλα

Το πλέον γνωστά «γυράδικο» των Τρικάλων είναι το ΦΑΝ και  αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για λαχταριστό γύρο και μεγάλη ποικιλία από κρεατικά σε μερίδες ή χορταστικά σάντουιτς.Σ’ ένα μοντέρνο περιβάλλον δίπλα στην Περιφερειακή Ενότητα , δε θα ξαναπεινάσει κανείς. Ο κόσμος το εμπιστεύεται  και δεν σταματάει να ζητάει τον περιζήτητο “γύρο ΦΑΝ” . Και ο Λάμπρος είναι θεός !!!

Ο γύρος γίνεται το πρώτο ελληνικό πιστοποιημένο παραδοσιακό προϊόν στην ΕΕ

Σχόλια (1)

  • Zorro

    Καλό μαγαζί μεν από τα παλιά που δίδαξαν στους Μπαντέκηδες και σε άλλους πρωτοπόρους του γύρου, ότι ο γύρος πρέπει να είναι γευστικός & χορταστικός. Και ναι μεν ο Μπαντέκας κάποτε ήταν γευστικότατος (ήταν και ο 1ος άλλωστε που έφερε τον γύρο στα Τρίκαλα την δεκαετία του ’60) αλλά όχι χορταστικός. Αυτό το πέτυχε το πρωτοποριακό FAN. Η ποιότητά του με άριστα το 10 παίρνει 7. Αλλά σαν αντικειμενικός κριτής που ευελπιστώ να είμαι αλλά και ακριβοδίκαιος, ο νοστιμότερος γύρος είναι εκείνος που ψήνεται στα κάρβουνα και όχι στο ρεύμα ή στο αέριο. Αυτός είναι και ο γύρος που φτιάχνει ο Πε-Πα (παλιότερα: «Ο Πέτρος ψήνει – ο Παύλος δίνει»). Δεν τον αλλάζω με τίποτα! Η γεύση με το ψήσιμό του στα κάρβουνα δεν συγκρίνεται με τίποτα! Με άριστα το 10 παίρνει 9. Το 10 μάλλον φαντάζει ουτοπικό για κάθε μαγαζί τύπου Fast Food, αφού πρόκειται για φαγάδικα που διαθέτουν Junk Food και όχι μαγειρεμένο τύπου εστιατορίου για να κριθούν αυστηρότερα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή