Προβολή του νομού σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Βίντεο) Reviewed by Momizat on . Κάλεσμα γνωριμίας με τις ομορφιές και τη φιλοξενία του τόπου μας απευθύνει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων με ένα σύντομο και έξυπνο τηλεοπτικό σπο Κάλεσμα γνωριμίας με τις ομορφιές και τη φιλοξενία του τόπου μας απευθύνει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων με ένα σύντομο και έξυπνο τηλεοπτικό σπο Rating: 0

Προβολή του νομού σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Βίντεο)

Προβολή του νομού σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Βίντεο)

Κάλεσμα γνωριμίας με τις ομορφιές και τη φιλοξενία του τόπου μας απευθύνει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων με ένα σύντομο και έξυπνο τηλεοπτικό σποτ σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια.  

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, σχεδιάζει και βάζει τα θεμέλια για την επόμενη μέρα του Τουρισμού στην περιοχή μας.  

Κινούμενος γρήγορα και άμεσα, με την επανεκκίνηση του τουρισμού, ο Ενιαίος  Φορέας με στόχο την προβολή της περιοχής μας και την ενίσχυση της  τουριστικής της κίνησης προχώρησε στη δημιουργία του σχετικού βίντεο σποτ και  στη συμφωνία τηλεοπτικής προβολής του.  

Έτσι ο νομός μας προβάλλεται από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και για 5 συνεχόμενες ημέρες με συνολικά 30 μεταδόσεις σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης σε :  

ΑΝΤ1     (Πρωϊνό  10:00-13:00)            

MEGA   (Live News  16:20-17:40)   

ALPHA  (Happy day  8:00-11:00)       

OPEN    (Ευτυχείτε  10:00-13:00)

STAR    (Στη φωλιά των κου-κου   9:00-12:00 & Αλήθειες με τη Ζήνα 12:00-14:00)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή