Προεδρία της ΠΕΔ διεκδικεί ο Δήμαρχος Λαρισαίων Reviewed by Momizat on . Η εκλογή νέου προέδρου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Θεσσαλίας θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα τους Δημάρχους και εκλεγμένους στην ΠΕΔ συμβούλους από τη Θεσ Η εκλογή νέου προέδρου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Θεσσαλίας θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα τους Δημάρχους και εκλεγμένους στην ΠΕΔ συμβούλους από τη Θεσ Rating: 0

Προεδρία της ΠΕΔ διεκδικεί ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Προεδρία της ΠΕΔ διεκδικεί ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Η εκλογή νέου προέδρου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Θεσσαλίας θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα τους Δημάρχους και εκλεγμένους στην ΠΕΔ συμβούλους από τη Θεσσαλία. Οι σύμβουλοι θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στον κ. Απ. Καλογιάννη, ο οποίος έκανε μια μεγάλη αλλαγή στον Δ. Λαρισαίων, και στον κ. Κωτσό, εκ νέου Δήμαρχο Μουζακίου. Επομένως, το δίλημμα είναι πολιτικό και με τοπικό χαρακτήρα. Ομως, ο τοπικός χαρακτήρας θα υπερισχύσει, αφού η Λάρισα ως άτυπη πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα έχει περισσότερες ψήφους και θα επιχειρήσει να διασπάσει μια διαφορετική αντίληψη για την αυτοδιοίκηση που σε κάποιους Δήμους έχει παγιωθεί.
Στον νομό Τρικάλων πάντως δεν είναι ακόμη σίγουρο ποιοι θα επιχειρήσουν να εκλεγούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ούτε είναι σίγουρο ότι η “γραμμή” των 4 Δημάρχων μπορεί να τηρηθεί χωρίς προβλήματα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή