Προπονητικό κέντρο στον Δήμο Πύλης Reviewed by Momizat on . Ένα έργο αθλητικού χαρακτήρα με παράλληλη όμως αναπτυξιακή διάσταση, το οποίο σχεδιαζόταν επί 10 και πλέον χρόνια, δρομολογείται στον Δήμο Πύλης της Περιφερειακ Ένα έργο αθλητικού χαρακτήρα με παράλληλη όμως αναπτυξιακή διάσταση, το οποίο σχεδιαζόταν επί 10 και πλέον χρόνια, δρομολογείται στον Δήμο Πύλης της Περιφερειακ Rating: 0

Προπονητικό κέντρο στον Δήμο Πύλης

Προπονητικό κέντρο στον Δήμο Πύλης

Ένα έργο αθλητικού χαρακτήρα με παράλληλη όμως αναπτυξιακή διάσταση, το οποίο σχεδιαζόταν επί 10 και πλέον χρόνια, δρομολογείται στον Δήμο Πύλης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Πρόκειται για το Προπονητικό Κέντρο στη θέση “Κορπ” της Τοπικής Κοινότητας Βροντερού, έργο το οποίο είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί, μετά από σχετική υπογραφή διάθεσης των πιστώσεων από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 500.000 ευρώ και οι διαθέσιμοι πόροι προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η υλοποίηση του έργου θα γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, ενώ σε σχετικές του δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως “σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας,

προκειμένου να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι υποδομές που θα δώσουν στους νέους ανθρώπους τα απαραίτητα ερεθίσματα για να γυμναστούν, στηρίζοντας παράλληλα και θέσεις εργασίας αλλά και την τοπική οικονομία”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή