Προπονητικό κέντρο στο Βροντερό – Υπεγράφη απο τον Κ. Μαράβα η σχετική σύμβαση Reviewed by Momizat on . Yπεγράφη σήμερα στο Δημαρχείο Πύλης απο τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα η σύμβαση έργου Κατασκευής Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού. Ενός έργου με Yπεγράφη σήμερα στο Δημαρχείο Πύλης απο τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα η σύμβαση έργου Κατασκευής Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού. Ενός έργου με Rating: 0

Προπονητικό κέντρο στο Βροντερό – Υπεγράφη απο τον Κ. Μαράβα η σχετική σύμβαση

Προπονητικό κέντρο στο Βροντερό – Υπεγράφη απο τον Κ. Μαράβα η σχετική σύμβαση

Yπεγράφη σήμερα στο Δημαρχείο Πύλης απο τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα η σύμβαση έργου Κατασκευής Προπονητικού Κέντρου στη θέση Κόρπ στο Τ.Δ. Βροντερού.

Ενός έργου με Προϋπολογισμό δαπάνης 610.000,00 Ευρώ (πιστώσεις του ΣΑΕΠ 017 με Κ.Α. 2014ΕΠ01700016 500.000,00 Ευρώ και ΣΑΤΑ του Δήμου 110.000,00 Ευρώ, με βάση την αριθμ. 29/2018 μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου).

Το Αθλητικό Κέντρο θα γίνει στην Κοινότητα Βροντερού στη θέση ΚΟΡΠ, σε απόσταση 1χλμ από τον οικισμό Βλάχας με 1.200,00m υψόμετρο. Η κατάλληλη γεωμορφολογία του εδάφους καθώς και το υψόμετρο θεωρούνται ιδανικά για την προπόνηση των αθλητών.

Η έκταση είναι περίπου 18 στρέμματα με το Δήμο Πύλης να έχει την αποκλειστική κυριότητα.
Προβλέπεται η κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 100x 64,00m και περιμετρικού στίβου 400,00m με 6 διαδρόμους και μία κύρια ευθεία 6 διαδρομών και περίφραξη του χώρου.

Ο Κώστας Μαράαβας δήλωσε: “Για εμάς ο αθλητισμός αποτελεί μια εκ των προτεραιοτήτων μας. Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή προκειμένου να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι υποδομές που θα δώσουν στους νέους ανθρώπους τα απαραίτητα ερεθίσματα για να γυμναστούν”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή