Προς ανησυχούντες επιστολής Παπαστεργίου το ανάγνωσμα Reviewed by Momizat on . «Δεν ξέρω!». Μία από τις φράσεις που αγαπώ να λέω είναι αυτή. Όταν κάτι δεν το ξέρω, χαίρομαι να λέω ότι δεν το γνωρίζω. Μετά χαράς, αν είναι κοντά σε αυτά που «Δεν ξέρω!». Μία από τις φράσεις που αγαπώ να λέω είναι αυτή. Όταν κάτι δεν το ξέρω, χαίρομαι να λέω ότι δεν το γνωρίζω. Μετά χαράς, αν είναι κοντά σε αυτά που Rating: 0

Προς ανησυχούντες επιστολής Παπαστεργίου το ανάγνωσμα

Προς ανησυχούντες επιστολής Παπαστεργίου το ανάγνωσμα

«Δεν ξέρω!». Μία από τις φράσεις που αγαπώ να λέω είναι αυτή. Όταν κάτι δεν το ξέρω, χαίρομαι να λέω ότι δεν το γνωρίζω. Μετά χαράς, αν είναι κοντά σε αυτά που μπορώ να αντιληφθώ, θα κάτσω να το μάθω. Μέχρι τότε όμως, «δεν ξέρω». Και σήμερα το πρωί «έμαθα», καθώς συνεργεία του Δήμου ασχολήθηκαν με το θέμα των δέντρων στην Κεντρική πλατεία. Να θυμίσω ότι μετά την πτώση δύο δέντρων σε διάστημα ενός έτους, η γεωπονική υπηρεσία του Δήμου έκρινε πως κάποια από τα δέντρα της πλατείας είναι επικίνδυνα και πρέπει να κοπούν πριν σκοτώσουμε ανυποψίαστους πολίτες. Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποδέχτηκε την πρόταση, με την επισήμανση να εξαντληθούν τα περιθώρια να διατηρήσουμε κάποια από αυτά, αν δούμε ότι τελικά αντέχουν. Στην πορεία, εκ τους ασφαλούς, ακούστηκαν διάφορες απόψεις, σοβαρές και μη. Η απάντηση δόθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ σήμερα. Και είναι εκεί, στην Κεντρική πλατεία για όποιο συνεχίζει να αμφιβάλει. Ο πλάτανος ύψους 15 και πλέον μέτρων, είχε ρίζες 70 εκατοστών και ο σφένδαμος, σάπιο ριζικό σύστημα ελάχιστων εκατοστών. Για τους «ανησυχούντες» και όχι για όσους εύλογα και καλόπιστα ρώτησαν, να αναφέρω ότι η πλατεία ούτως ή άλλως τη νέα χρονιά θα αναπλαστεί και θα φυτευτούν νέα μεγάλα δέντρα.

Αυτά.

Κατά τα άλλα καλό ΣΚ να έχουμε!

η εικόνα προφίλ του Dimitris Papastergiou

Αλιευθέν από το διαδίκτυο

Σχόλια (1)

  • Δεξιές κουφάλες

    Όπως αποψιλώνει την πλατεία ο Δήμαρχος έτσι θα μείνει μόνος, κούτσουρο, από φίλους και ψηφοφόρους αν συνεχιστεί ο γαλάζιος εμφύλιος.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή