Προς τον δήμαρχο και τους προϊσταμένους της Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησε πάλι η συζήτηση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία. Η συζήτηση που ΔΕΝ άνοιξε είναι πότε θα έρθουν οι μάσκες στα σχολεία. Μοίρασαν εκατομμύρια στα κανά Ξεκίνησε πάλι η συζήτηση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία. Η συζήτηση που ΔΕΝ άνοιξε είναι πότε θα έρθουν οι μάσκες στα σχολεία. Μοίρασαν εκατομμύρια στα κανά Rating: 0

Προς τον δήμαρχο και τους προϊσταμένους της Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα

Προς τον δήμαρχο και τους προϊσταμένους της Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα

Ξεκίνησε πάλι η συζήτηση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία.

Η συζήτηση που ΔΕΝ άνοιξε είναι πότε θα έρθουν οι μάσκες στα σχολεία.

Μοίρασαν εκατομμύρια στα κανάλια για μια καμπάνια για το πώς να πλένουν οι πολίτες τα χέρια τους, ενώ ξόδεψαν όλο τον χρόνο που είχαν στην διάθεσή τους για να βελτιωθούν οι υποδομές στην Υγεία και την Παιδεία, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

Ούτε η συζήτηση για τα πολυπληθή τμήματα των 25 και 27 μαθητών ολοκληρώθηκε.

Εκτός και αν το πήραν απόφαση ότι θα περάσουμε έναν χειμώνα που θα βαρεθούμε να ακούμε για κρούσματα σε σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι προϊστάμενοι εκπαίδευσης τοποθετηθέντες με κομματικά κριτήρια , δεν μιλάνε.

Οι δ/ντες των σχολείων ;

Σχόλια (3)

 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Είναι όντως ένα μέγα σκάνδαλο. Ολόκληρο επιτελείο από όλο το φάσμα της πολιτικής και διοικητικής ιεραρχίας, αποδείχθηκε ανίκανο να διαβάσει τις κατασκευαστικές προδιαγραφές μιας απλής μάσκας. Ποιος τις κατασκεύασε, ποιος τις παρέλαβε, ποιοί υπέγραψαν, ποιος πήρε τα εκατομμύρια. Ένα σκάνδαλο για το οποίο δεν ομιλεί κανείς περί τούτου. Αυτοί λοιπόν οι ανίκανο οι οποίοι καθημερινώς ενσπείρουν απελπισία, όλεθρο, θάνατο, συνεχίζουν με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα να καταστρέφουν την οικονομία της χώρας, χωρίς να είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι έχουν αποτύχει παταγωδώς στις προβλέψεις των. Αυτοί λοιπόν οι ανίκανοι εμφανιζόμενοι ως «ειδήμονες» ανέλαβαν να μας σώσουν … ποίοι;;; Αυτοί που δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να καταλάβουν πως γίνεται μία απλή μάσκα. Το θέμα ξεπερνάει και τα όρια της γελοιότητος!!! Καλά κάνατε και θίξατε το θέμα. Είμαι περίεργος αν αναλάβει καποιος, έστω και ένα μικρό μέρος της όλης ευθύνης.

  Απάντηση
  • Jim Riflevinegar

   Εδώ δεν ανέλαβε την ευθύνη των 3-4 γραμμαρίων κόκας ολόκληρος αντράκλας, μάγκας, Ελληνάρας που θέλει να πάρει την Πόλιν, περιμένετε ανάληψη ευθύνης για το μπάχαλο με νεκρούς από τους άλλους κ. Δασκάλου;Πάρτε το απόφαση, εξέλιπαν οι άνδρες σε τούτη την χώρα.Φαντάζεστε τον Έλληνα του ’60-’70 στο δικαστήριο(με την μορφή του Κούρκουλου)να λέει ¨λυπηθείτε με παντρεύτηκα δύο φορές την …ίδια¨; Θα του έπαιρνε ο πρόεδρος το …παντελόνι.
   Υ.Γ.¨Δεν ήταν δικιά μου¨, χα χα και τίνος ήταν ρε Notis; Του Ιωάννη Φούφουτου;

   Απάντηση
 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Αγαπητέ Jim Riflevinegar, όντως εξέλειπε η υπευθυνότητα, η σύνεση, η συνέπεια, η σοβαρότης!!! Και ως Έλλην πολίτης αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ελεύθερα την γνώμη μου και να ασκήσω την κριτική μου. Αυτό βεβαίως είναι δικαίωμα και υποχρέωση του κάθε πολίτη αυτή της χώρας. Είναι πολλά πράγματα που δεν αντέχονται και δεν χωνεύονται με τίποτα!! Έχουμε γεμίσει από καιροσκόπους, συμφεροντολόγους, οσφυοκάμπτες, αριβίστες και κάθε λογής «ειδήμονες»!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή