Προς χορήγηση τρίτης δόσης (και) στους υγειονομικούς Reviewed by Momizat on . Οι υγειονομικοί αναμένεται να είναι η επόμενη πληθυσμιακή ομάδα που θα λάβει την τρίτη (αναμνηστική) δόση εμβολίου κατά της νόσου Covid-19, όπως άφησε ξεκά Οι υγειονομικοί αναμένεται να είναι η επόμενη πληθυσμιακή ομάδα που θα λάβει την τρίτη (αναμνηστική) δόση εμβολίου κατά της νόσου Covid-19, όπως άφησε ξεκά Rating: 0

Προς χορήγηση τρίτης δόσης (και) στους υγειονομικούς

Προς χορήγηση τρίτης δόσης (και) στους υγειονομικούς

Οι υγειονομικοί αναμένεται να είναι η επόμενη πληθυσμιακή ομάδα που θα λάβει την τρίτη (αναμνηστική) δόση εμβολίου κατά της νόσου Covid-19, όπως άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρία Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση της Δευτέρας, η κ. Θεοδωρίδου δήλωσε πως εξετάζονται κι άλλες πληθυσμιακές ομάδες που μπορεί να προτεροποιηθούν όσον αφορά στη χορήγηση τρίτης δόσης, όπως είναι η ομάδα των υγειονομικών. 

Η κ. Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στη σημαντικότητα του εμβολιασμού υγειονομικών με την αναμνηστική δόση, σημειώνοντας πως η ομάδα αυτή έρχεται σε καθημερινή επαφή με ασθενείς και εκτίθεται στον ιό. Υπογράμμισε πως είναι καθοριστικής σημασίας η τρίτη δόση στους υγειονομικούς για την αποφυγή λοιμώξεων, αλλά και για το γεγονός ότι θα επιβραδυνθεί το σύστημα Υγείας, εάν οι ίδιοι ασθενήσουν και απομακρύνονται από τα καθήκοντά τους. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή