"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Πρωτοφανής αλητεία κατά του Νίκου Μπογιόπουλου με αφορμή το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συχνά πυκνά το διαδίκτυο κατακλύζεται από ψευδείς ειδήσεις είτε για λόγους ιδιοτελείς, είτε απλώς γιατί κάποιος θέλει να κερδίσει μερικά παραπάνω κλικς. Έτσι κάποιοι επιχείρησαν με αφορμή το δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας να εμφανίσουν ως σημερινό ένα παλαιότερο σχόλιο του δημοφιλούς δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου το ο οποίο επέκρινε τον ιδιοκτήτη των Jumbo.

To κείμενο του Μπογιόπουλου είχε γραφεί για τον Ριζοσπάστη το 2012 και αφορούσε μια συνέντευξη του Απόστολου Βακάκη. Παρουσιάστηκε ωστόσο από συγκεκριμένα blogs και δημοσιογράφους ως σημερινό, ώστε να συνδεθεί με την τραγωδία και να εξυπηρετηθεί το ιντερνετικό αφήγημα πως οι αριστεροί δημοσιογράφοι επιχαίρουν για τον θάνατο του 24χρονου Γιώργου Βακάκη.

Ουδείς εξ όσων δημοσίευσαν το παλαιότερο άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου δεν σημείωσε ότι πρόκειται για κείμενο που γράφτηκε προ πενταετίας με τελείως διαφορετική αφορμή, γεγονός που εξόργισε τον δημοσιογράφο ο οποίος απάντησε μέσω του Ημεροδρόμου χαρακτηρίζοντας όσους προχώρησαν σ’ αυτή την ενέργεια «λασπολόγους» και «σκουλήκια».

Διαβάστε ΕΔΩ την απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου.

 

koutipandoras

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης