Πρωτοφανής αλητεία κατά του Νίκου Μπογιόπουλου με αφορμή το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας Reviewed by Momizat on . Συχνά πυκνά το διαδίκτυο κατακλύζεται από ψευδείς ειδήσεις είτε για λόγους ιδιοτελείς, είτε απλώς γιατί κάποιος θέλει να κερδίσει μερικά παραπάνω κλικς. Έτσι κά Συχνά πυκνά το διαδίκτυο κατακλύζεται από ψευδείς ειδήσεις είτε για λόγους ιδιοτελείς, είτε απλώς γιατί κάποιος θέλει να κερδίσει μερικά παραπάνω κλικς. Έτσι κά Rating: 0

Πρωτοφανής αλητεία κατά του Νίκου Μπογιόπουλου με αφορμή το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας

Πρωτοφανής αλητεία κατά του Νίκου Μπογιόπουλου με αφορμή το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας

Συχνά πυκνά το διαδίκτυο κατακλύζεται από ψευδείς ειδήσεις είτε για λόγους ιδιοτελείς, είτε απλώς γιατί κάποιος θέλει να κερδίσει μερικά παραπάνω κλικς. Έτσι κάποιοι επιχείρησαν με αφορμή το δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας να εμφανίσουν ως σημερινό ένα παλαιότερο σχόλιο του δημοφιλούς δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου το ο οποίο επέκρινε τον ιδιοκτήτη των Jumbo.

To κείμενο του Μπογιόπουλου είχε γραφεί για τον Ριζοσπάστη το 2012 και αφορούσε μια συνέντευξη του Απόστολου Βακάκη. Παρουσιάστηκε ωστόσο από συγκεκριμένα blogs και δημοσιογράφους ως σημερινό, ώστε να συνδεθεί με την τραγωδία και να εξυπηρετηθεί το ιντερνετικό αφήγημα πως οι αριστεροί δημοσιογράφοι επιχαίρουν για τον θάνατο του 24χρονου Γιώργου Βακάκη.

Ουδείς εξ όσων δημοσίευσαν το παλαιότερο άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου δεν σημείωσε ότι πρόκειται για κείμενο που γράφτηκε προ πενταετίας με τελείως διαφορετική αφορμή, γεγονός που εξόργισε τον δημοσιογράφο ο οποίος απάντησε μέσω του Ημεροδρόμου χαρακτηρίζοντας όσους προχώρησαν σ’ αυτή την ενέργεια «λασπολόγους» και «σκουλήκια».

Διαβάστε ΕΔΩ την απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου.

 

koutipandoras

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή