Πρωτοχρονιά στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων υποδέχεται με τους τρικαλινούς τη νέα χρονιά! Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, εκτός βέβαια κι αν ο καιρός είναι άκρως απαγορευτικός, Ο Δήμος Τρικκαίων υποδέχεται με τους τρικαλινούς τη νέα χρονιά! Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, εκτός βέβαια κι αν ο καιρός είναι άκρως απαγορευτικός, Rating: 0

Πρωτοχρονιά στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

0000000000000000000000000000000000
Ο Δήμος Τρικκαίων υποδέχεται με τους τρικαλινούς τη νέα χρονιά! Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, εκτός βέβαια κι αν ο καιρός είναι άκρως απαγορευτικός, προσκαλούνται όλοι οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές σε μια γιορτή στην κεντρική πλατεία!
Με ζεστό κρασί, με βασιλόπιτα, με μουσική συντροφιά, με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, αλλά και εκπλήξεις, το 2015 θα το περιμένουμε με χαρά. Ολοι είναι προσκεκλημένοι, για να μοιραστούμε την υποδοχή του νέου χρόνου, να διασκεδάσουμε με την οικογένειά μας, τους φίλους, τους συγγενείς. Η κεντρική πλατεία γίνεται ο χώρος, όπου μια μεγάλη παρέα ενώνεται και αφήνει πίσω της τον παλιό χρόνο. Με αισιοδοξία ατενίζουμε το νέο έτος, με αποφασιστικότητα ετοιμαζόμαστε να εισέλθουμε σε μια χρονιά δημιουργική και σημαντική για τον Δήμο μας.
Ραντεβού στην πλατεία! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Το 2015 πλησιάζει! Καλή μας χρονιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή