Ραγδαίες αλλαγές στο δελτίο του Mega Reviewed by Momizat on . Τα πάνω κάτω έρχονται στον ενημερωτικό τομέα του Mega λίγο πριν τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Mega τις τελευταίες ώρες και ενώ συνεδρί Τα πάνω κάτω έρχονται στον ενημερωτικό τομέα του Mega λίγο πριν τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Mega τις τελευταίες ώρες και ενώ συνεδρί Rating: 0

Ραγδαίες αλλαγές στο δελτίο του Mega

Ραγδαίες αλλαγές στο δελτίο του Mega

Τα πάνω κάτω έρχονται στον ενημερωτικό τομέα του Mega λίγο πριν τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Mega τις τελευταίες ώρες και ενώ συνεδρίαζε το ΔΣ του σταθμού, η Όλγα Τρεμη επιστρέφει στο κανάλι με διπλό ρόλο: ως σύμβουλος ειδήσεων αλλά και ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και της επερχόμενης εκλογικής βραδιάς.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Ευαγγελάτος φέρεται να έρχεται στο Mega για να αναλάβει ρόλο σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων. Σε ό,τι αφορά τους σημερινούς παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων του Mega, οι πληροφορίες θέλουν τη Μαρία Σαράφογλου να μετακινείται στο δελτίο του Σαββατοκύριακου ενώ ο Σωτήρης Δανέζης θα αναλάβει δική του εκπομπή.

Η τελική απόφαση, πάντως, που θα οριστικοποιήσει το νέο σχήμα των ειδήσεων του Mega αναμένεται να ληφθεί από τους μετόχους αύριο.

Αφήστε το σχόλιο σας