Ραντεβού στο Ειρηνοδικείο σήμερα από την Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών Reviewed by Momizat on . Kάλεσμα για μαζική και μαχητική αγωνιστική κινητοποίηση κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, με έναρξη σήμερα Τετάρτη 27/9 στις 3:30 μμ. απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα κα Kάλεσμα για μαζική και μαχητική αγωνιστική κινητοποίηση κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, με έναρξη σήμερα Τετάρτη 27/9 στις 3:30 μμ. απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα κα Rating: 0

Ραντεβού στο Ειρηνοδικείο σήμερα από την Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών

Ραντεβού στο Ειρηνοδικείο σήμερα από την Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών

Kάλεσμα για μαζική και μαχητική αγωνιστική κινητοποίηση κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο, με έναρξη σήμερα Τετάρτη 27/9 στις 3:30 μμ. απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών στα Τρίκαλα.

Επίσης αποφασίστηκε : 

– Συντονισμός με τα αντίστοιχα κινήματα σε όλη τη χώρα και συμμετοχή στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

– Πανθεσσαλική κινητοποίηση και συνάντηση με τον σύλλογο των συμβολαιογράφων της Θεσσαλίας , ώστε να παρθεί απόφαση για αποχή από τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, την πληττόμενη συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία από την καταστροφική πολιτική κυβέρνησης και » θεσμών » , σε συλλογική , μαχητική και μαζική συμμετοχή στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών, σε συνολική αντιπαράθεση με την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων , της φτώχειας , της εξαθλίωσης , της ανεργίας, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της καταστολής.

Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών , Κατασχέσεων , Διακοπών Ρεύματος και Νερού 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή