Ρεκόρ συμμετοχών για “κυνηγούς Θησαυρού” στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Κάθε γρίφος και μια περιπέτεια, κάθε λύση και μία αλήθεια, κάθε βήμα και μια ευκαιρία! Το Κυνήγι Θησαυρού στην Καλαμπάκα αντέχει στον χρόνο και διοργανώνεται γι Κάθε γρίφος και μια περιπέτεια, κάθε λύση και μία αλήθεια, κάθε βήμα και μια ευκαιρία! Το Κυνήγι Θησαυρού στην Καλαμπάκα αντέχει στον χρόνο και διοργανώνεται γι Rating: 0

Ρεκόρ συμμετοχών για “κυνηγούς Θησαυρού” στην Καλαμπάκα

Ρεκόρ συμμετοχών για “κυνηγούς Θησαυρού” στην Καλαμπάκα

Κάθε γρίφος και μια περιπέτεια, κάθε λύση και μία αλήθεια, κάθε βήμα και μια ευκαιρία! Το Κυνήγι Θησαυρού στην Καλαμπάκα αντέχει στον χρόνο και διοργανώνεται για 8η φορά, κρύβοντας εκπλήξεις, μυστήριο και περιπέτεια.

Με τη φροντίδα του Θεατρικού Εργαστηρίου “Επί Σταγών” και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας με παράλληλες εκδηλώσεις, η καρδιά της φετινής Αποκριάς στο Νομό Τρικάλων ανήκει δικαιωματικά στην κωμόπολη των Μετεώρων.

 

H “συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή στο Κυνήγι Θησαυρού, δείχνοντας έτσι ότι ο κόσμος ζητά τέτοιου είδους δράσεις, παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες…”. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος είναι ότι στο φετινό Κυνήγι Θησαυρού διαγωνίζονται περισσότερες από 70 ομάδες και 1.000 συμμετέχοντες, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση. Η επίσημη έναρξη για το Κυνήγι Θησαυρού γίνεται σήμερα Σάββατο , στις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, στον ίδιο χώρο, έχει προγραμματιστεί και η έναρξη του 6ου Παιδικού Κυνηγιού Θησαυρού. Να προστεθεί ότι στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμπάκας, στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου, με αφετηρία το Δημαρχείο, τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου “Μετέωρα” με τις καντάδες τους θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης με μουσικές αναμνήσεις, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Aλέξανδρος Ζαούτσος 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή