Σάλπαρε το beach volley του Ασκληπιού Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησε το ταξίδι του στον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού το νέο καμάρι του Ασκληπιού. Εδώ και λίγες μέρες στην άμμο του γηπέδου των ΣΕΦΑΑ Tρικάλων άνοιξε τα παν Ξεκίνησε το ταξίδι του στον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού το νέο καμάρι του Ασκληπιού. Εδώ και λίγες μέρες στην άμμο του γηπέδου των ΣΕΦΑΑ Tρικάλων άνοιξε τα παν Rating: 0

Σάλπαρε το beach volley του Ασκληπιού

Σάλπαρε το beach volley του Ασκληπιού

Ξεκίνησε το ταξίδι του στον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού το νέο καμάρι του Ασκληπιού. Εδώ και λίγες μέρες στην άμμο του γηπέδου των ΣΕΦΑΑ Tρικάλων άνοιξε τα πανιά του το νέο καμάρι της ομάδας, το τμήμα beach volley.

Με πρωτεργάτρια και υπεύθυνη προπονήτρια την Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο beach volley, Αθηνά Γεωργοπούλου, πραγματοποιούνται προπονήσεις των τμημάτων 3 φορές τη βδομάδα.

Η Γεωργοπούλου η οποία είναι φοιτήτρια των ΣΕΦΑΑ Τρικάλων με καταγωγή απ΄το Ηράκλειο Κρήτης, είναι παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Ασκληπιού και έχει πάρα πολλές επιτυχίες σε Πανελλήνια πρωταθλήματα beach volley.

Το νέο τμήμα αγκαλιάστηκε από πολλές αθλήτριες του Συλλόγου αλλά και από νέους που έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον για την νέα πρόκληση μετέχοντας στις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων με βάση της μέχρι τώρα συμμετοχές είναι: Πέμπτη 19:00-20:00, Σάββατο 18:00-20:00 και Κυριακή 18:00-20:00.

Στα σκαριά βρίσκεται και ο καθορισμός ενός τουρνουά για το οποίο θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις τiς προσεχείς μέρες.

Φτιάξτε την ομάδα σου και έλα να χαρείς το beach volley

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή