Σέρρες – Τρίκαλα : Γροθιές και ξύλο μετά το ματς Reviewed by Momizat on . Σε ρινγκ μετατράπηκαν για λίγα λεπτά τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Δημοτικού γηπέδου Σερρών αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Πανσερραϊκού με τα Τρίκαλα. Με το Σε ρινγκ μετατράπηκαν για λίγα λεπτά τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Δημοτικού γηπέδου Σερρών αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Πανσερραϊκού με τα Τρίκαλα. Με το Rating: 0

Σέρρες – Τρίκαλα : Γροθιές και ξύλο μετά το ματς

Σέρρες – Τρίκαλα : Γροθιές και ξύλο μετά το ματς

Σε ρινγκ μετατράπηκαν για λίγα λεπτά τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Δημοτικού γηπέδου Σερρών αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Πανσερραϊκού με τα Τρίκαλα.

Με το σφύριγμα της λήξης οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού κινήθηκαν απειλητικά προς το δημοσιογραφικό μπουθ στο οποίο βρισκόταν ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς με τη συνοδεία του. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού (η θέση τους στο γήπεδο βρίσκεται κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία) και φίλαθλοι καταγγέλλουν ότι κάποιος από τη συνοδεία του μεγαλομετόχου των Τρικάλων τους προκάλεσε πετώντας τους και πλαστικό μπουκάλι. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πρωτόγνωρες για το Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν γροθιές, κάποιος από τους οπαδούς έσπασε ένα τζάμι, έπεσε αρκετό… «ξύλο» για λίγα λεπτά μέχρι την επέμβαση της αστυνομίας και των ανθρώπων της ιδιωτικής σεκιούριτι. Η συνέχεια δόθηκε στον αστυνομικό τμήμα Σερρών όπου ο Χρήστος Γιαλιάς με τους συνεργάτες του και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού πήγαν για να κάνουν μηνύσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή