Σήμερα η επίσκεψη και η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στα πλαίσια της επίσκεψής του στα Τρίκαλα , σήμερα Παρασκευή 19 Ιούνη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στη συνεστίαση που διοργανώνουν οι Το Στα πλαίσια της επίσκεψής του στα Τρίκαλα , σήμερα Παρασκευή 19 Ιούνη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στη συνεστίαση που διοργανώνουν οι Το Rating: 0

Σήμερα η επίσκεψη και η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα Τρίκαλα

koytsoympas_12_0

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στα Τρίκαλα , σήμερα Παρασκευή 19 Ιούνη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στη συνεστίαση που διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων του Κόμματος, στις 9:30μμ, στο κέντρο «Θράκα» στα Μεγάλα Καλύβια. Μετά την πολιτική ομιλία θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από λαϊκή & δημοτική ορχήστρα.
Νωρίτερα, στις 8:30μμ ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών.
Η εκδήλωση τιμής στον Άρη Βελουχιώτη θα περιλαμβάνει :
-Πολιτική ομιλία από την Ελένη Κοτούπα μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ
-Μαρτυρία συντρόφου που βρίσκεται στη ζωή και αγωνίστηκε κοντά στον Άρη Βελουχιώτη εως το δραματικό του τέλος,
– Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ποιήματα και αντάρτικα τραγούδια,
– Τοποθέτηση τιμητικής πλάκας στους φανοστάτες, στο σημείο όπου κρέμασαν τα κεφάλια των συντρόφων μας.

ΤΡΙΚΑΛΑ 19/6/2015 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή