"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.7 C
Trikala

Σήμερα η μεγάλη παράσταση ΜH – TERRA του Χ.Ο.Τ. με την Ζωή Χατζηθωμά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σήμερα  είναι η μεγάλη  παράσταση ΜH – TERRA. Ώρα 9 μμ στο Φρούριο . 
Συναισθήματα ανάμεικτα, κούραση, αγωνία, κέφι, δίψα για ζωή και δημιουργία… από τους διοργανωτές και τους συντελεστές της παράστασης .

Φωτογραφία της Zoi Hatzithoma.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Ζωή Χατζηθωμά και όπως λέει η ίδια : ” αν σας αρέσει κάτι από όσα γράφω κατά καιρούς, ελάτε να τα ακούσετε και ζωντανά, γιατί ο ΧΟΤ μου έκανε την τιμή και μου έδωσε τη χαρά να επιμεληθώ τα κείμενα…και θα τα παρουσιάσω κιόλας” …
Εντάξει δε θα πω άλλα είναι έκπληξη και μου είπαν ότι δεν πρέπει να κάψω τις εκπλήξεις. Σε άλλα νέα πρώτη φορά μιλάω σε τόσο κόσμο, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Κάνω την άνετη, αλλά τρέμουν τα πόδια μου και ελπίζω να μην ακούγεται το καρδιοχτύπι μου αύριο!
Απλώς ήθελα να το ξέρετε, μια και τα λέμε όλα εδώ μαζί χρόνια τώρα, και να δώσουμε ραντεβού, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα αύριο βράδυ στις 9.00 στο θέατρο του φρουρίου στα Τρίκαλα.
Και πιστεύω πως θα είμαστε όλοι εκεί, ακόμη κι εκείνοι που βρίσκονται μακριά, είτε χιλιομετρικά, είτε έχουν φύγει για πάντα και μας λείπουν! Στόχος είναι να βρεθούν πολλοί συμβατοί δότες συναισθημάτων. Και μαζί να χαρούμε, να συγκινηθούμε…και να νιώσουμε…. ώστε να απελευθερωθεί τόση ενέργεια ψυχής, που θα φτάσει μέχρι τον ουρανό σαν μαγική αστρική σκόνη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης