Σαρώνει ο Θανάσης Κωσταρέλος Reviewed by Momizat on . Ο αθλητής Θανάσης Κωσταρέλος συμμετείχε στο Open Sofia international championship με την ομάδα BRASA HE LLAS του Ηρακλή Γρηγοριάδη . Μετά από 4 συγκλονιστικούς Ο αθλητής Θανάσης Κωσταρέλος συμμετείχε στο Open Sofia international championship με την ομάδα BRASA HE LLAS του Ηρακλή Γρηγοριάδη . Μετά από 4 συγκλονιστικούς Rating: 0

Σαρώνει ο Θανάσης Κωσταρέλος

Σαρώνει ο Θανάσης Κωσταρέλος

Ο αθλητής Θανάσης Κωσταρέλος συμμετείχε στο Open Sofia international championship με την ομάδα BRASA HE LLAS του Ηρακλή Γρηγοριάδη .

Μετά από 4 συγκλονιστικούς αγώνες κατάφερε να κατάκτηση την 2η θέση   στην Κατηγορία Adult- Άνδρες (Λευκές Ζώνες -88,3 κιλά).

Τέλος ο Α.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΗΚΗΣ θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητή ΘΑΝΑΣΗ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟ και του εύχεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος. Ο ιδιος θέλει να πει ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Δάσκαλό του Νίκο Φράγκο!

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του για την οικονομική βοήθεια που του προσέφεραν. Τον Νίκο Παππά της εταιρίας Portioli, το YOLO CAFE BAR VALTINO, Το ET TOI Coffee Wine bar, Την ταβέρνα ΚΑΤΩΓΗ, Τον Aντωνη Θεμελή Granello και τον Στέφανο Ψύχο Fitness room ps.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή