Σεμνά και αποτελεσματικά από τον Νίκο Τόλια Reviewed by Momizat on . Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε, ότι ένας ανάξιος μπορεί να κάνει καριέρα στη πολιτική αλλά όχι στην αυτοδιοίκηση. Τα παραπάνω μου ήρθαν στο νου σκεπτόμεν Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε, ότι ένας ανάξιος μπορεί να κάνει καριέρα στη πολιτική αλλά όχι στην αυτοδιοίκηση. Τα παραπάνω μου ήρθαν στο νου σκεπτόμεν Rating: 0

Σεμνά και αποτελεσματικά από τον Νίκο Τόλια

Σεμνά και αποτελεσματικά από τον Νίκο Τόλια

Κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε, ότι ένας ανάξιος μπορεί να κάνει καριέρα στη πολιτική αλλά όχι στην αυτοδιοίκηση.

Τα παραπάνω μου ήρθαν στο νου σκεπτόμενος, την μοναδική για τον τόπο μας περίπτωση, του πρώην Δημάρχου Γόμφων και Αντιδημάρχου Πύλης, κ.Νίκου Τόλια.

Άνθρωπος,που η αποτελεσματικότητα και οι ικανότητες,τυγχάνουν της καθολικής αναγνώρισης των συμπατριωτών του και όχι μόνο.

Καθαρόαιμος αυτοδιοικητικός και βαθύς γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, αποτελεί για τον νυν Δήμαρχο κ.Κώστα Μαράβα, εξαιρετική επιλογή και πολύτιμο συνεργάτη.

Άλλωστε ο δημόσιος βίος του τόπου μας, έχει ανάγκη από σεμνούς και άξιους πολίτες, με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η στήλη μέχρι της αυτοδιοικητικές εκλογές, θα αναδείξει αξιόλογες παρουσίες που κοσμούν το δημόσιο βίο και θα στηλιτεύσει κάθε γραφική η τυχοδιωκτική περίπτωση.
Αυτοδιοικητικός.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή