"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποίησε την Κεντρική προεκλογική της ομιλία στα Τρίκαλα η Χαρά Ξάνθη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη (Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό) για να υποδεχτεί το πλήθος των Τρικαλινών που έσπευσε να παραβρεθεί στην κεντρική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Τρικάλων, Χαράς Ξάνθη.

Τρικαλινοί όλων των ηλικιών ήταν εκεί για να στηρίξουν την Χαρά σε αυτό το τόσο σημαντικό βήμα, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της, την κάθε γυναίκα, που γνωρίζει τα προβλήματα της μέσης οικογένειας, που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο, που μπορεί και θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο της.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν σημαντικά ονόματα όπως ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικαλων Γιάννης Κουτσονάσιος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Ντίνος Μπάρδας, ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Λέγγας, καθώς και ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης.

Από το βήμα της εκδήλωσης η Χαρά Ξάνθη κατάφερε με τον ειλικρινή πολιτικό της λόγο να μιλήσει στις καρδιές των Τρικαλινών τονίζοντας την ανάγκη της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αποτελεί την μοναδική σοβαρή αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης.

Ελληνοτουρκικά, οικονομία, πανδημία και δικαιοσύνη ήταν μερικά από τα μείζονα ζητήματα που απασχόλησαν τον πολιτικό λόγο της Χαράς Ξάνθη, λόγος που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, δείχνοντας πως η υποψήφια βουλευτής ήρθε για να μείνει!

Η διαφορά της δικής της υποψηφιότητας εξάλλου είναι πως είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και χθες αποδείχτηκε από την παρουσία του κόσμου πως τα Τρίκαλα έχουν ανάγκη για αλλαγή του πολιτικού προσωπικού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης