Σε περιπέτειες ο ΑΟΤ! Ήττα στην Αλικαρνασσό από τον Ηρόδοτο Reviewed by Momizat on . sportrikala: Σε δεινή βαθμολογική θέση είναι πια ο ΑΟ Τρίκαλα μετά την ήττα πριν από λίγο στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο με 1-0. Ακόμη και αν δεν γίνει η αναδιάρθρω sportrikala: Σε δεινή βαθμολογική θέση είναι πια ο ΑΟ Τρίκαλα μετά την ήττα πριν από λίγο στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο με 1-0. Ακόμη και αν δεν γίνει η αναδιάρθρω Rating: 0

Σε περιπέτειες ο ΑΟΤ! Ήττα στην Αλικαρνασσό από τον Ηρόδοτο

Σε περιπέτειες ο ΑΟΤ! Ήττα στην Αλικαρνασσό από τον Ηρόδοτο

sportrikala: Σε δεινή βαθμολογική θέση είναι πια ο ΑΟ Τρίκαλα μετά την ήττα πριν από λίγο στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο με 1-0. Ακόμη και αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση με την ήττα αυτή έβαλε στο παιχνίδι της παραμονής τον Ηρόδοτο που μας έπιασε στην βαθμολογία έχοντας όμως πλεονέκτημα στην ισοβαθμία λόγω του 2-0 του πρώτου αγώνα.

Τα Τρίκαλα στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς μετέβησαν στην Κρήτη ως ερασιτεχνική ομάδα. Οι παίκτες ταξίδευαν από χθες το μεσημέρι από τα Τρίκαλα  για να φτάσουν σήμερα το πρωί στην Κρήτη με το καράβι και να πάνε κατευθείαν στο γήπεδο. Θα υποστούν ίδια ταλαιπωρία και στην επιστροφή με δύο καθοριστικά παιχνίδια να τους περιμένουν Τετάρτη με Κέρκυρα και Κυριακή με Αιγινιακό.

Παρά ταύτα θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στον αγώνα αλλά μία μνημειώδης γκάφα των Ταϊρη – Πάνου στο 49’ έδωσε το δικαίωμα στον Αργκιλέσι να σημειώσει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν στην συνέχεια, έβγαλαν κάποιες φάσεις προς το τέλος αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την μοίρα του αγώνα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή