ΣΟΚ με τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου Τρικαλινού Reviewed by Momizat on . Ένας νέος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά χθες βράδυ από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς. Πρόκειται για τον 38χρονο Σ Ένας νέος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά χθες βράδυ από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς. Πρόκειται για τον 38χρονο Σ Rating: 0

ΣΟΚ με τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου Τρικαλινού

ΣΟΚ με τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου Τρικαλινού

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε ξαφνικά χθες βράδυ από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς. Πρόκειται για τον 38χρονο Σωτήρη Μπακογιάννη που διέμενε με την οικογένειά του στην Πηγή Τρικάλων.

Ο άτυχος άνδρας ξαφνικά εκεί που καθόταν στο σπίτι του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως οι οικείοι του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ αλλά το μοιραίο είχε ήδη επέλθει. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου παρά την προσπάθεια ανάνηψης, δεν επανήρθε.

Αναμένεται τώρα η νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, που όπως φαίνεται επήρθε από ανακοπή. Αφήνει πίσω του την σύζυγό του και ένα παιδί τεσσάρων μόλις ετών.

Αφήστε το σχόλιο σας