"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Σπαθάδες Τρικάλων – Τι πόνος, τι ντροπή…

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Τη διάσωση του σκύλου που περιφερόταν στους Σπαθάδες του Δήμου Τρικκαίων με μια συρμάτινη θηλιά γύρω από την κοιλιά του κατάφεραν μετά από πολλές προσπάθειες τα μέλη του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Εθελοντικού Σωματείου Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ». Αφού κατάφεραν να πιάσουν το θηλυκό ζώο στις 26 Μαρτίου χάρη στη βοήθεια της Έφης Ζ. και του Βαγγέλη Καραμπέρη προέδρου της τοπικής κοινότητας το μετέφεραν στον κτηνίατρο.

SpathadesTrikalon

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του βασανιστηρίου που βίωσε για πολύ καιρό το σκυλί αφού το σύρμα είχε παραμορφώσει το κορμί του καθώς κάποιος ή σκόπιμα το παγίδευε για να το βασανίσει ή το ζώο μπλέχτηκε στις θηλιές που βάζουν παράνομα κυνηγοί για να πιάνουν θηράματα ή άλλα άγρια ζώα, τα οποία θέλουν να θανατώσουν.

Η σκυλίτσα για να συνέλθει χρειάστηκε καθαρισμό των πληγών και χορήγηση αντιβιοτικών φαρμάκων αλλά κυρίως χρειάζεται κοινωνικοποίηση αφού είναι πολύ φοβικό με τους ανθρώπους και όχι άδικα. Αν θα θέλατε να την βοηθήσετε επικοινωνήστε με το σωματείο εδώ μέσω facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης