Σταύρος Νταούλας Γραμματέας του Σύριζα-Άνετη επικράτηση των “Σταλινικών” , ναι από τους “Παπαδοπουλικούς”, νοκ άουτ οι “Παρθενικοί”. Reviewed by Momizat on . Ο Σταύρος Νταούλας επανεκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Σύριζα. Στην ψηφοφορία που έγινε συγκέντρωσε 17 ψήφους έναντι 6 που έλαβε ο έ Ο Σταύρος Νταούλας επανεκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Σύριζα. Στην ψηφοφορία που έγινε συγκέντρωσε 17 ψήφους έναντι 6 που έλαβε ο έ Rating: 0

Σταύρος Νταούλας Γραμματέας του Σύριζα-Άνετη επικράτηση των “Σταλινικών” , ναι από τους “Παπαδοπουλικούς”, νοκ άουτ οι “Παρθενικοί”.

Σταύρος Νταούλας Γραμματέας του Σύριζα-Άνετη επικράτηση των “Σταλινικών” , ναι από τους “Παπαδοπουλικούς”, νοκ άουτ οι “Παρθενικοί”.

Ο Σταύρος Νταούλας επανεκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του Σύριζα. Στην ψηφοφορία που έγινε συγκέντρωσε 17 ψήφους έναντι 6 που έλαβε ο έτερος διεκδικητής Θανάσης Ξάφος, ενώ βρέθηκαν και δυο λευκά. Όπως προβλέψαμε από την περασμένη βδομάδα την ομάδα των “Σταλινικών” του Σταύρου Νταούλα ψήφισαν και οι λεγόμενοι “Παπαδοπουλικοί” ενώ ο Θανάσης Ξάφος έλαβε τις ψήφους των λεγόμενων “παρθενικών”.

 1. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
  ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 2. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
  ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 3. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ Ν.Ε
  ΖΑΜΠΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  ΠΑΠΑΖΕΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
  ΣΙΩΧΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
  ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΥ

Σχόλια (6)

 • Kali

  Ευτυχώς σύντροφοι που επικράτησε το μαγαζάκι και δεν θα πασοκοποιηθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εν τω μεταξύ κρίνεται η έδρα της συριζεας βουλευτίνας από τον ορίτζιναλ πασόκο Τολκα, εσείς όμως εδώ κρατήστε Θερμοπύλες.

  Απάντηση
 • Trikalinos

  Για να δουμε αν θα γίνει κεντροαριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ, από λαϊκιστικό αριστερό κόμμα.

  Απάντηση
 • Γίδας Γιώργος

  Η Δριτσέλη ή κανένας .Σαφέστατη επιλογή της ομάδας .Μάλλον κάτω από 25% στο νομό οπότε 4 βουλευτές η ΝΔ εκτός αν αναστηθούν οι πεθαμένοι με αλλαγή ηγεσίας.

  Απάντηση
 • Γιώργος Ιακωβάκης

  Γιώργο σημείωνε ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ-ΣΚΡΕΚΑΣ-ΝΑΤΣΙΝΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

  Απάντηση
 • Στον Γίδα

  Και μιλάμε για ογκόλιθο της πολιτικής! Για την τέως βουλευτίνα λέω. Πως να μη της τα δώσουν όλα όλοι! Πέρασε καλά τα περασμένα χρόνια χωρίς να φαίνεται πουθενα( ίσως σε κάποια ρουσφετάκι α, βλέπε απόσπαση δασκάλας, αφήνοντας το χωριό και τα παιδιά χωρίς δάσκαλο. Και λέει είναι και εκπαιδευτικός! Μπράβο Συριζα

  Απάντηση
 • Δημοκρατικά δικαιώματα

  τι είπε ωρέ στη συνέντευξη του ο δημοκράτης Νταούλας? Ότι λέει λειτούργησε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ όσο πιο δημοκρατικά ΓΙΝΟΤΑΝΕ (Τόσο γινότανε) όσο πιο συλλογικά ΓΙΝΟΤΑΝΕ, (τόσο γινότανε). Εδώ γελάμε. Όπα, όπα, που τα λες αυτά ρε Νταουλα! Αφού ήσουνα ο γραμματέας της βουλευτίνας. Πόσο συλλογικά θα μπορούσε να λειτουργήσει? Και σε πείραξε που πρώην αυτοδιοικητικός παράγοντας εξέφρασε άποψη? Να μη σχολιάζει κανένας λοιπόν τίποτα, έ οχι κι ετσι!!! Ωραία αντιλαμβάνεστε τα Δημοκρατικά δικαιώματα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Δικό μας είναι το μαγαζάκι, θα κάνουμε ότι θέλουμε και δεν σας επιτρέπουμε, να βλέπετε, να σχολιάζετε

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή