Στα δίχτυα της αστυνομίας δύο νεαροί Λαρισαίοι. Είχαν ξαφρίσει 25 σπίτια Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, είκοσι πέντε (25) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών που διαπράχθηκαν σ Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, είκοσι πέντε (25) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών που διαπράχθηκαν σ Rating: 0

Στα δίχτυα της αστυνομίας δύο νεαροί Λαρισαίοι. Είχαν ξαφρίσει 25 σπίτια

Στα δίχτυα της αστυνομίας δύο νεαροί Λαρισαίοι. Είχαν ξαφρίσει 25 σπίτια

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, είκοσι πέντε (25) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθησαν, χθες Τρίτη (05-03-2019) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας δύο άτομα, ηλικίας 29 και 20 ετών, κατηγορούμενα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, οι δράστες, από τα μέσα Ιανουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους, από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς τους, προσέγγιζαν οικίες με τη μέθοδο της αναρρίχησης και αφού εισέρχονταν στο εσωτερικό τους, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Πιο συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (12-01-2019) έως προχθές (04-03-2019). διέπραξαν συνολικά (25) περιπτώσεις κλοπών από οικίες, (23) τετελεσμένες και (2) απόπειρες, κατά τις οποίες αποκόμισαν διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (7.270) ευρώ.

Από την κατοχή τους αλλά και κατά την έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο,
  • ένα κατσαβίδι,
  • ένας σκούφος,
  • ένας μεγεθυντικός φακός,
  • μία προπληρωμένη κάρτα,
  • το χρηματικό ποσό των (290) ευρώ,
  • τρία κινητά τηλέφωνα,
  • δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας, καθώς και
  • μία κάρτα sim.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή