Στα Μετέωρα η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση Reviewed by Momizat on . Στα Μετέωρα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16 με 18 Σεπτεμβρίου η 28η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση. Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο της ΕΟΟΑ αυτή την χρον Στα Μετέωρα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16 με 18 Σεπτεμβρίου η 28η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση. Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο της ΕΟΟΑ αυτή την χρον Rating: 0

Στα Μετέωρα η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση

Στα Μετέωρα η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση

Στα Μετέωρα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16 με 18 Σεπτεμβρίου η 28η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση. Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο της ΕΟΟΑ αυτή την χρονιά θα γίνουν προσπάθειες να δοθούν καινούργιες προκλήσεις και δραστηριότητες στην αναρριχητική συνάντηση με τη διοργάνωση αναρριχητικού μαραθωνίου για περισσότερη αδρεναλίνη και ενδιαφέρον για τους έμπειρους αναρριχητές. Στο μαραθώνιο αυτό θα κληθούν να συμμετέχουν και αναρριχητές από βαλκανικές χώρες.
Η εκδήλωση αυτή δεν θα είναι αγώνας αλλά μια αναμέτρηση των δυνατοτήτων και των ορίων των σχοινοσυντροφιών που θα συμμετάσχουν. Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση είναι ο Έφορος Ορειβασίας της Ε.Ο.Ο.Α κ. Θεόδωρος Τσαβδαρίδης και ο Εκπαιδευτής Ορειβασίας & Οδηγός Βουνού κ. Χρήστος Μπελογιάννης.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της Π.Α.Σ. θα ανακοινωθεί αρχές Σεπτεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή