Στα Τρίκαλα αλλάζει άρδην το Αυτοδιοικητικό σκηνικό – “Φωτιά” … στην προεκλογικη περίοδο για τον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Ραγδαίες οι εξελίξεις στο τοπικό Αυτοδιοικητικό σκηνικό στον Δήμο Τρικκαίων την τελευταία ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο Τρικάλων. Πρόκειται για Ραγδαίες οι εξελίξεις στο τοπικό Αυτοδιοικητικό σκηνικό στον Δήμο Τρικκαίων την τελευταία ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο Τρικάλων. Πρόκειται για Rating: 0

Στα Τρίκαλα αλλάζει άρδην το Αυτοδιοικητικό σκηνικό – “Φωτιά” … στην προεκλογικη περίοδο για τον Δήμο Τρικκαίων

Στα Τρίκαλα αλλάζει άρδην το Αυτοδιοικητικό σκηνικό – “Φωτιά” … στην προεκλογικη περίοδο για τον Δήμο Τρικκαίων

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο τοπικό Αυτοδιοικητικό σκηνικό στον Δήμο Τρικκαίων την τελευταία ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο Τρικάλων.

Πρόκειται για ένα νέο προεκλογικό σκηνικό που έρχεται να διαμορφώσει η συγκρότηση τεσσάρων νέων συνδυασμών.

Επιβεβαιώθηκαν απόλυτα τα δημοσιεύματα της TrikkiPress και σήμερα η συμμετοχή επτά παρατάξεων στην προεκλογική κούρσα είναι πλέον γεγονός.

Οι νέες παρατάξεις , του Στέλιου Μπετσιμέα , της Χρυσής Αυγής , του Γιώργου Μητσιούλη και του Σπήλιου Τσιγάρα , ανακατεύουν την τράπουλα και το προεκλογικό σκηνικό αποκτά πλέον ένα χρώμα πολύ διαφορετικό από αυτό προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Δημήτρης Παπαστεργίου , Γιώργος Καίκης και Κώστας Κρεμμύδας μετά και τις εξελίξεις αυτές ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους γιατί ανατρέπονται τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Όπως είναι φυσικό η «τράπουλα» στον Δήμο Τρικκαίων με φόντο τον δημαρχιακό θώκο θα ανακατευτεί και θα ξαναμοιραστεί…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή