Στα Τρίκαλα συνεχίζεται ο “πόλεμος” των τιμών μεταξύ πολυεθνικών και καταστηματαρχών Reviewed by Momizat on . Με «όπλο» την πλεονάζουσα ρευστότητά τους και στα Τρίκαλα οι πολυεθνικές ενέτειναν τον πόλεμο τιμών , σε αντίθεση, με την πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων, Με «όπλο» την πλεονάζουσα ρευστότητά τους και στα Τρίκαλα οι πολυεθνικές ενέτειναν τον πόλεμο τιμών , σε αντίθεση, με την πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων, Rating: 0

Στα Τρίκαλα συνεχίζεται ο “πόλεμος” των τιμών μεταξύ πολυεθνικών και καταστηματαρχών

Στα Τρίκαλα συνεχίζεται ο “πόλεμος” των τιμών μεταξύ πολυεθνικών και καταστηματαρχών

Με «όπλο» την πλεονάζουσα ρευστότητά τους και στα Τρίκαλα οι πολυεθνικές ενέτειναν τον πόλεμο τιμών , σε αντίθεση, με την πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες λόγω έλλειψης κεφαλαίων αναγκάστηκαν σε αναδίπλωση και συρρίκνωση της παρουσίας τους.

Ωστόσο, οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες όχι μόνο «δεν το βάζουν κάτω», αλλά αντίθετα , διεκδικούν μερίδιο από την πίτα της αγοράς. Ο αγώνας όμως είναι άνισος , οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά .

Παρόμοια η κατάσταση και στη δημοτική αγορά των Τρικάλων όπου κρεοπώλες και κτηνοτρόφοι, κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό αναφορικά με την πρακτική των πολυεθνικών και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ που προβαίνουν σε επιθετικές προωθητικές κινήσεις στη  , ενώ διερωτώνται κατά πόσο είναι νόμιμη αυτή η τακτική.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή