Στα Τρίκαλα των Δημοκρατικών και Κοινωνικών Αγώνων οι φασίστες θα «κατεβάσουν» υποψήφιο δήμαρχο Reviewed by Momizat on . Μετά την Περιφέρεια αυτόνομη κάθοδο και στο Δήμο Τρικκαίων , αποφάσισε το εκτός συνταγματικού τόξου κόμμα της χρυσής αυγής στο νομό. Η τοπική οργάνωση ήδη βρίσκ Μετά την Περιφέρεια αυτόνομη κάθοδο και στο Δήμο Τρικκαίων , αποφάσισε το εκτός συνταγματικού τόξου κόμμα της χρυσής αυγής στο νομό. Η τοπική οργάνωση ήδη βρίσκ Rating: 0

Στα Τρίκαλα των Δημοκρατικών και Κοινωνικών Αγώνων οι φασίστες θα «κατεβάσουν» υποψήφιο δήμαρχο

Στα Τρίκαλα των Δημοκρατικών και Κοινωνικών Αγώνων οι φασίστες θα «κατεβάσουν» υποψήφιο δήμαρχο

Μετά την Περιφέρεια αυτόνομη κάθοδο και στο Δήμο Τρικκαίων , αποφάσισε το εκτός συνταγματικού τόξου κόμμα της χρυσής αυγής στο νομό.

Η τοπική οργάνωση ήδη βρίσκεται στη διαδικασία στελέχωσης του ψηφοδελτίου, ενώ αναζητείται και ο επικεφαλής που θα ηγηθεί του συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Είναι δεδομένο ότι επιδίωξη της κεντρικής διοίκησης,είναι να καταγράψει δυνάμεις στα Τρίκαλα και να κεφαλαιοποιήσει την δυσαρέσκεια των πολιτών, από τους χειρισμούς της κυβέρνησης αλλά και την στάση της αντιπολίτευσης στο Μακεδονικό.

Όλα δείχνουν ότι ο τοπικός παραδοσιακός αυτοδιοικητικός  χάρτης θα υποστεί αλλαγές .

Εξυπακούεται ότι συνεργασίες προεκλογικές η μετεκλογικές απορρίπτονται, ενώ ανάλογες κινήσεις και στους υπόλοιπους Δήμους, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αυτοδιοικητικός

Σχόλια (4)

 • Hotspot

  Δεν πειράζει, το hotspot στο Φλαμούλι θα ανοίξει έτσι και αλλιώς…

  Απάντηση
 • nicostratos

  Ουτε την ψηφο τους να μην βρουνε.
  Ουτε στα Τρικαλα, ουτε πουθενα

  Απάντηση
 • Αγρότης από κούνια

  Τρέμουν τα κόκκαλα των αγροτών της εξέγερσης , των νεκρών από τα ναζιστικά στρατεύματα!Ντροπή κι αίσχος να μιλάνε και να κουνιούνται οι απόγονοι των δοσίλογων – γερμανοτσολιάδων!Δώσαμε σαν αγρότες την μάχη την σοδειάς στην κατοχή , δίνουμε την μάχη της επιβίωσης κάθε μέρα!Να τους διώξει ο λαός , όπως έκανε και λαός της Τσαριτσάνης!

  Απάντηση
 • Αγρότης από κούνια

  τρέμουν τα κόκαλα των προγόνων μας, αυτών που πολέμησαν τα στρατεύματα κατοχής , που εκτελέστηκαν , που διώχθηκαν , που φυλακίστηκαν, που έδωσαν την μάχη της σοδειάς όπως και εμείς σήμερα δίνουμε την μάχη της επιβίωσης! Να τους γυρίσει την πλάτη ο λαός , να τους διώξει όπως έκανε τότε!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή