Στην Κίσσα ανέβηκε η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Στην πλησιέστερη κορυφή της Καλαμπάκας, την Κίσσα, αποφασίσαμε να ανέβουμε την περασμένη Κυριακή. Η παρέα μας μεγάλη, είκοσι άτομα ξεκινήσαμε από την Κορομηλιά Στην πλησιέστερη κορυφή της Καλαμπάκας, την Κίσσα, αποφασίσαμε να ανέβουμε την περασμένη Κυριακή. Η παρέα μας μεγάλη, είκοσι άτομα ξεκινήσαμε από την Κορομηλιά Rating: 0

Στην Κίσσα ανέβηκε η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας

oreivatiki lesxi kalampakas

Στην πλησιέστερη κορυφή της Καλαμπάκας, την Κίσσα, αποφασίσαμε να ανέβουμε την περασμένη Κυριακή.
Η παρέα μας μεγάλη, είκοσι άτομα ξεκινήσαμε από την Κορομηλιά αφού ανεβήκαμε τον ανηφορικό δρόμο με τις ατέλειωτες στροφές που οδηγούν στο χωριό.
Οδηγός μας ο Δημήτρης ο άνθρωπος που γνωρίζει την περιοχή άριστα μιας που καθημερινά διασχίζει το βουνό.
Η ανηφορική διαδρομή στο πυκνό δάσος με την αρκετά υψηλή θερμοκρασία μας ανάγκασε να σταματάμε συχνά για πάρουμε μια ανάσα. Φθάνοντας στο πρώτο ξέφωτο θαυμάσαμε τα σπάνια αλπικά λουλούδια με τα υπέροχα χρώματα και σχέδια. Σε λίγη ώρα κατακτήσαμε την κορυφή.
Η θέα απίστευτη! Στο μυαλό μας έχουμε τους στίχους του γνωστού τραγουδιού “όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά…». Ξεκουραστήκαμε, βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη και τον Κώστα για την βοήθειά τους. Θα συμπορευτούμε στην επόμενη διαδρομή της Ορειβατικής Λέσχης στα πανέμορφα Ηπειρωτικά χωριά Καλαρρύτες και Συρράκο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή