Στην Καλαμπάκα ο ποδηλάτης της Ελπίδας – Απίστευτη υποδοχή από τους Καλαμπακιώτες Reviewed by Momizat on . Θερμότατη υποδοχή που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε... επιφύλαξαν οι Καλαμπακιώτες στον ποδηλάτης της Ελπίδας Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη που ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι με Θερμότατη υποδοχή που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε... επιφύλαξαν οι Καλαμπακιώτες στον ποδηλάτης της Ελπίδας Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη που ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι με Rating: 0

Στην Καλαμπάκα ο ποδηλάτης της Ελπίδας – Απίστευτη υποδοχή από τους Καλαμπακιώτες

Στην Καλαμπάκα ο ποδηλάτης της Ελπίδας – Απίστευτη υποδοχή από τους Καλαμπακιώτες

Θερμότατη υποδοχή που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε… επιφύλαξαν οι Καλαμπακιώτες στον ποδηλάτης της Ελπίδας Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη που ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι με νόημα ζωής.

Ο Ελπιδοφόρος ξεκίνησε από το Λονδίνο το μακρύ του ταξίδι με το ποδήλατό του έως την Αθήνα προκειμένου να συγκεντρώσει ποσό για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».

Ο Ελπιδοφόρος με την συνοδεία ποδηλατών και μελών του Σ.Κ.Α. Μετεώρων έφτασε στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμπάκας όπου τον περίμεναν παιδιά των σχολείων της Καλαμπάκας και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής δίνοντας του διάφορα μήνυμα συμπαράστασης και διάφορα δώρα για τον ιερό σκοπό που ξεκίνησε.

Ο Ελπιδοφόρος δήλωσε συγκινημένος από την όλη υποδοχή, μικρών και μεγάλων, που έδωσε δύναμη να συνεχίσει το μεγάλο του έργο.

Σταθμός στην πορεία του ποδηλάτη είναι τα Τρίκαλα όπου θα διανυκτερεύσει απόψε.

elpis IMG 1924

elpis IMG 1839elpis IMG 1846elpis IMG 1863elpis IMG 1870elpis IMG 1880

http://www.kalabakacity.gr/

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή