"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

34 C
Trikala

Στην Πηγή για το πολιτιστικό κέντρο ο Μαράβας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τις τελευταίες εξωτερικές εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, στην αίθουσα συνάθροισης κοινού στην Πηγή, επιθεώρησε την Πέμπτη 27 Απριλίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν κοπεί η κορδέλα των εγκαινίων αυτού του εμβληματικού έργου για την Πηγή. Η εσωτερική διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του χώρου έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να αποδοθεί τελειοποιημένος και λειτουργικός στους κατοίκους της τοπικής κοινότητας.

Πρόκειται για ένα χώρο εμβαδού 160 τετραγωνικών μέτρων, άρτια κατασκευασμένου ώστε να φιλοξενεί μια σειρά από δραστηριότητες για την ιστορική κοινότητα.

Η συνολική δαπάνη κατασκευής άγγιξε τις 300.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας δήλωσε… «είμαι εδώ σήμερα για να επιθεωρήσω τις τελευταίες πινελιές γι’ αυτό το καθοριστικό και μοναδικό έργο. Το πολιτιστικό κέντρο   της Πηγής. Ένας χώρος που έλειπε από την Πηγή και επί των ημερών μας γίνεται πραγματικότητα. Αποκτάει το χωριό  μια αίθουσα κόσμημα, που θα μπορεί να φιλοξενήσει πολλές και διαφορετικές δράσεις. Με χαροποιεί το γεγονός πως οι υποσχέσεις μας υλοποιούνται κατά γράμμα.

Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμος κοντά στο δημότη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης