Στηρίζει Φώφη ο Σπαθής Reviewed by Momizat on . Γιώργος Σπαθης -πρωην δήμαρχος  Να δώσουμε  όλοι μαζί την μάχη της επανίδρυσης  με την μαζική παρουσία μας στην εκλογική διαδικασία. Η ανασυγκρότηση εκ βάθρων τ Γιώργος Σπαθης -πρωην δήμαρχος  Να δώσουμε  όλοι μαζί την μάχη της επανίδρυσης  με την μαζική παρουσία μας στην εκλογική διαδικασία. Η ανασυγκρότηση εκ βάθρων τ Rating: 0

Στηρίζει Φώφη ο Σπαθής

Στηρίζει Φώφη ο Σπαθής

Γιώργος Σπαθης -πρωην δήμαρχος 

Να δώσουμε  όλοι μαζί την μάχη της επανίδρυσης  με την μαζική παρουσία μας στην εκλογική διαδικασία. Η ανασυγκρότηση εκ βάθρων της πολυκέρματισμενης δημοκρατικής παράταξης στην χρονική συγκυρία που διανύουμε αποτελεί επιτακτική  ανάγκη  για την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος της χώρας. 

Η πρωτοβουλία των ηγεσιών κομμάτων και κινήσεων για την επανύδρηση  της δημοκρατικής παράταξης αποτελεί το πρώτο και αποφασιστικό βημα, μακριά απο τα λάθη του παρελθόντος με συνοχή ενότητα και ωριμοτητητα .

Με όραμα  μια σύγχρονη και μεγαλη παράταξη που θα εχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αδιαπραγμάτευτες προοδευτικές πολιτικες πολιτικές και μεταρρυθμησεις, οι οποίες θα καταστήσουν την χωρα ισχυρή στην Ε.Ε, τα Βαλκάνια, την Μεσόγειο και την μέση Ανατολή, με πολιτικές για την ανατροπή της υπάρχουσας στασιμότητας που διανύουμε σήμερα, για να δώσουμε ζωη και ελπίδα  ξανά στην νέα γενιά και την ελληνική κοινωνία.

Για αυτο καλώ ολους όσους δώσαμε κοινούς αγωνες απο οποίο μετερίζι ολα αυτα τα χρονια να συμμετέχουν ενεργά την κυριακη στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Με πίστη στο όραμα μας και τιμώντας ολους εκείνους που έθεσαν τα θεμέλια της μεγάλης δημοκρατικης παράταξης που άλλαξε την Ελλάδα στην μεταπολιτευτική περιοδο συμμετέχω και εγω στην νέα προσπάθεια στηρίζοντας την Φωφη Γεννηματα για επικεφαλης του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή