Στη μάχη με τον Μαράβα και ο Σωτήρης Τασιαρέλης Reviewed by Momizat on . Η συγκεκριμένη δυναμική παρουσία στο προεκλογικό τοπίο, έρχεται να δείξει ότι ο συνδυασμός «Πρώτα ο Ανθρωπος», προετοιμάζεται για τις εκλογές με ένα ανανεωμένο Η συγκεκριμένη δυναμική παρουσία στο προεκλογικό τοπίο, έρχεται να δείξει ότι ο συνδυασμός «Πρώτα ο Ανθρωπος», προετοιμάζεται για τις εκλογές με ένα ανανεωμένο Rating: 0

Στη μάχη με τον Μαράβα και ο Σωτήρης Τασιαρέλης

Στη μάχη με τον Μαράβα και ο Σωτήρης Τασιαρέλης

Η συγκεκριμένη δυναμική παρουσία στο προεκλογικό τοπίο, έρχεται να δείξει ότι ο συνδυασμός «Πρώτα ο Ανθρωπος», προετοιμάζεται για τις εκλογές με ένα ανανεωμένο αυτοδιοικητικό σχήμα, με υποψηφίους που έχουν διάθεση ουσιαστικής προσφοράς, επιθυμία και θέληση για έργο.

Πρόκειται για μια δυναμική προσωπικότητα και με όραμα και πάθος για τον τόπο.Ο Σωτήριος Τασσιαρέλης τ. Δημητρίου, είναι μόνιμος κάτοικος Πιαλείας, θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Τοπική Ενότητα Πιαλείων. Αδειούχος Ηλεκτρολόγος Υδραυλικός με εμπειρία στη θέρμανση-κίνηση ηλεκτρολογικών μηχανολογικών εγκαταστάσεων,δραστηριοποιείται στο αντικείμενο επί σειρά ετών σε όλο το μήκος και εύρος του Δ. Πύλης.Παντρεμένος με την Αγορίτσα Παφίλη και πατέρας 2 παιδιών.Υποψήφιος για πρώτη φορά στην Τ.Κ. Πιαλείων και δηλώνει ότι « θέλω να κάνω τον κόσμο καλύτερο»Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή