"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Στη Συκαμινέα Ελασσόνας μια παρέα νέων ονειρεύτηκε να δημιουργήσει ένα σπίτι – καταφύγιο ικανό να φιλοξενεί όσους αναζητούν το νέκταρ των Θεών!

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Aν θέλεις γιάτρεμα να γιάνουν οι πληγές σου, Έβγα ψηλά στον Όλυμπο, στον όμορφο τον τόπο Αντρείοι ‘κει δεν αρρωστούν κι αρρώστοι αντρειώνον…”

Υπάρχει ένα βουνό “μαγικό” που το επέλεξαν οι Δώδεκα θεοί της ελληνικής μυθολογίας για μόνιμη κατοικία τους. Και αυτοί μάλλον κάτι παραπάνω ήξεραν…  Στη Συκαμινέα Ελασσόνας υπάρχει το Olympus Lodge όπου μια παρέα νέων ονειρεύτηκε να δημιουργήσει ένα σπίτι – καταφύγιο ικανό να φιλοξενεί όλους όσους αναζητούν το νέκταρ των Θεών!

Με πολλές δραστηριότητες όπως θεραπευτική ιππασία, αλεξίπτωτο πλαγιάς, βόλτες στο βουνό αλλά και επαφή με τη φύση και τα ζώα, προσφέρουν απίστευτες εμπειρίες στους επισκέπτες. Φέτος βέβαια, λόγω της πανδημίας, τους απολαμβάνουμε από μακριά και μας προσφέρουν υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις τους, ενώ αναμένεται οι δραστηριότητες να ξεκινήσουν σύντομα…

Είναι η ίδια ομάδα που το καλοκαίρι δημιούργησε το πρώτο Ελληνικό Καραβάνι που ταξίδευε στα παράλια της Λάρισας. Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα που είχε κάνει το ilarissa.gr.

Δείτε βίντεο και υπέροχες φωτογραφίες από το μαγικό λευκό τοπίο του Ολύμπου που μας κάνουν να ζηλεύουμε!

Η εικόνα ίσως περιέχει: άλογο, ουρανός, σκύλος, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Πηγή: ilarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης