Στις παραλίες ….. του Αχελώου Reviewed by Momizat on . Σαν φτάσεις στον Αχελώο , η ομορφιά αποθεώνεται μπροστά στα μάτια σου κι εσύ ανήμπορος την θωρείς κι απλά αφήνεσαι να παρασυρθείς απ’ τα κάλλη της. Στην εθνική Σαν φτάσεις στον Αχελώο , η ομορφιά αποθεώνεται μπροστά στα μάτια σου κι εσύ ανήμπορος την θωρείς κι απλά αφήνεσαι να παρασυρθείς απ’ τα κάλλη της. Στην εθνική Rating: 0

Στις παραλίες ….. του Αχελώου

Στις παραλίες ….. του Αχελώου
Σαν φτάσεις στον Αχελώο , η ομορφιά αποθεώνεται μπροστά στα μάτια σου κι εσύ ανήμπορος την θωρείς κι απλά αφήνεσαι να παρασυρθείς απ’ τα κάλλη της. Στην εθνική οδό Άρτας Τρικάλων στρίβοντας για Τερπνά κι ακολουθώντας τις ταμπέλες Γλύστρα λίγο πριν φτάσεις στο εργοστάσιο του φράγματος της ΔΕΗ βρίσκεται μία από τις παραλίες του Αχελώου.

 

Στις παραλίες ….. του Αχελώου
Όποιος θέλει να κάνει εκεί το μπάνιο του καλό είναι να ρωτήσει κάποιον ντόπιο για το πως ακριβώς θα φτάσει στην κρεμαστή γέφυρα Γλύστρα-Γκολφάρι γιατί δεν υπάρχουν ούτε σημάνσεις ούτε ταμπέλες. Καλό είναι να φοράς αθλητικά παπούτσια γιατί έχει κατάβαση αρκετά βατή όμως, αλλιώς υπάρχει και δρόμος που μπορείς να φτάσεις με 4Χ4 ακριβώς μπροστά στην παραλία.
SAM_2313

Τα κρυστάλλινα, γάργαρα νερά του Αχελώου σε καλούν να χωθείς στην αγκαλιά τους και όταν αυτό συμβεί, τότε γίνεσαι ένα με τη φύση κι αυτή απλόχερα σου χαρίζει τη γαλήνη της. Για κολύμπι ή υδρομασάζ, λασπόλουτρο ή ψάρεμα ο Αχελώος αποτελεί τον νούμερο 1 προορισμό για τα Τζουμέρκα!

Έλια Στασινού
Αναρτήθηκε από Athamanikaorh Tzoumerkaartas

Σχόλια (1)

  • 4Χ4 επί 4X4

    Αφού «μπορείς να φτάσεις με 4Χ4 ακριβώς μπροστά στην παραλία» να πάμε τότε, γιατί καθόμαστε στις καφετέριες. Και να ξαναπάμε σε λίγα χρόνια να δούμε πως θα είναι τα…κρυστάλλινα νερά. Μπράβο Έλια, καλή η διαφήμιση για τις παραλίες του Αχελώου, αλλά έλεος όχι με 4Χ4…ακριβώς μπροστά στην παραλία.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή