Στις 21 πιο όμορφες περιοχές τα χωριά του Ασπροποτάμου Reviewed by Momizat on . Tα χωριά του Ασπροποτάμου και το Περτούλι συγκαταλέγονται στους 21 πιο όμορφες περιοχές της χώρας όπως τις ταξινομεί η ταξιδιωτική ιστοσελίδα travelstyle.gr.Για Tα χωριά του Ασπροποτάμου και το Περτούλι συγκαταλέγονται στους 21 πιο όμορφες περιοχές της χώρας όπως τις ταξινομεί η ταξιδιωτική ιστοσελίδα travelstyle.gr.Για Rating: 0

Στις 21 πιο όμορφες περιοχές τα χωριά του Ασπροποτάμου

Στις 21 πιο όμορφες περιοχές τα χωριά του Ασπροποτάμου

Tα χωριά του Ασπροποτάμου και το Περτούλι συγκαταλέγονται στους 21 πιο όμορφες περιοχές της χώρας όπως τις ταξινομεί η ταξιδιωτική ιστοσελίδα travelstyle.gr.Για τον Ασπροπόταμο αναφέρει: «ένας ποταμός με δύο ονόματα, Ασπροπόταμος ή Αχελώος, «ευλόγησε» την ομώνυμη περιοχή, στην Πίνδο. Βαθιές χαράδρες, άγρια βλάστηση και δεκάδες πηγές συνθέτουν το τοπίο. Από τις εικόνες που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας είναι αυτή της Μονής Δολιανών».

Για το Περτούλι τονίζει ότι είναι«αμφιθεατρικά χτισμένο στη δυτική πλαγιά του όρους Φούρκα, σε υψόμετρο 1.090 μ.. Το Περτούλι είναι ένα από τα πιο παλιά χωριά της Θεσσαλίας. Το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, σε απόσταση 3 χλμ., μας επιτρέπει να χαράξουμε πορεία με τα χιονοπέδιλά μας ή να πιούμε τον καφέ μας στο chalet».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή