Στον Αντιπεριφερειάρχη ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε ο νέος διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας αρχι Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε ο νέος διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας αρχι Rating: 0

Στον Αντιπεριφερειάρχη ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσσαλίας

Στον Αντιπεριφερειάρχη ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσσαλίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε ο νέος διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας αρχιπύραρχος κ. Σεραφείμ Αθανασίου με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου κ. Ντίνου Μπάρδα.
Ο κ. Μιχαλάκης ευχήθηκε στον νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής καλή επιτυχία στη  νέα θέση ευθύνης υπογραμμίζοντας το σπουδαίο και δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και μετέφερε τις ευχές του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και τη δεδομένη  στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ο διοικητής από την πλευρά του ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη και δήλωσε ότι το Πυροσβεστικό Σώμα, σε πλήρη ετοιμότητα,  θα συνεχίσει να δηλώνει παρόν στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών και όπου κριθεί αναγκαίο.
Και τα δύο μέρη συμφώνησαν σε κλίμα εγκάρδιο  στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας και στην από κοινού  αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή