Στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο ο Λ. Αβραμόπουλος Reviewed by Momizat on . Ο κ. Λ. Αβραμόπουλος έγινε δεκτός στην Αρχιεπισκοπή από τον Μακαριώτατο, με τον οποίο και είχε μια εγκάρδια και ουσιαστική συζήτηση. Μοιράστηκαν απόψεις για το Ο κ. Λ. Αβραμόπουλος έγινε δεκτός στην Αρχιεπισκοπή από τον Μακαριώτατο, με τον οποίο και είχε μια εγκάρδια και ουσιαστική συζήτηση. Μοιράστηκαν απόψεις για το Rating: 0

Στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο ο Λ. Αβραμόπουλος

Στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο ο Λ. Αβραμόπουλος

Ο κ. Λ. Αβραμόπουλος έγινε δεκτός στην Αρχιεπισκοπή από τον Μακαριώτατο, με τον οποίο και είχε μια εγκάρδια και ουσιαστική συζήτηση. Μοιράστηκαν απόψεις για το ρόλο της Εκκλησίας στη σύγχρονη κοινωνία ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την Ιερά Μοναστική Κοινότητα των Μετεώρων, τη δεύτερη μεγαλύτερη στον Ορθόδοξο κόσμο, μετά από αυτή του Αγίου Όρους, και πως εξακολουθεί αυτή να λάμπει ως φάρος σήμερα στα πέρατα του κόσμου.

Ο κ. Λ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Ιερώνυμο για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε έτσι ώστε να μετατραπεί η Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων από πρωσοποπαγής σε μόνιμη-κατόπιν και της επιμονής του Μακαριστού Μητροπολίτου μας Κυρού Σεραφείμ και του αείμνηστου Δημάρχου μας Χρήστου Σινάνη- απόφαση που λειτουργεί καταλυτικά στην εύρυθμη λειτουργία της εκκλησιαστικής ζωής στον τόπο μας.

Ο κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος σε δήλωσή του σημειώνει: «Είναι ιδιαίτερη ευλογία για μένα να παίρνω την ευχή του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου στο ξεκίνημα ουσιαστικά της αυτοδιοικητικής μου πορείας. Τον ευχαριστώ θερμά για το χρόνο που διέθεσε για μένα και για τις πολύτιμες συμβουλές του, τις οποίες πάντα θα φυλάττω μέσα μου. Έχουμε την τύχη η πόλη και ο Δήμος μας να αναπτύσσονται στη σκιά των Αγίων Μετεώρων, ενός φάρου της Ορθοδοξίας, τον οποίο πρέπει να προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού. Ο Μακαριώτατος είναι δίπλα μας και πρόθυμος να μας βοηθήσει σε κάθε μας βήμα ώστε αυτά να εξακολουθήσουν να λάμπουν και τους επόμενους, πολλούς αιώνες».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή