Στο επίκεντρο η “Πράσινη Ευρώπη” Reviewed by Momizat on . Θέματα αειφόρου ανάπτυξης και «πράσινης Ευρώπης», συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν από τους Ευρωπαίους εταίρους του Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων που μετέχουν σε σχετικ Θέματα αειφόρου ανάπτυξης και «πράσινης Ευρώπης», συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν από τους Ευρωπαίους εταίρους του Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων που μετέχουν σε σχετικ Rating: 0

Στο επίκεντρο η “Πράσινη Ευρώπη”

Στο επίκεντρο η “Πράσινη Ευρώπη”

Θέματα αειφόρου ανάπτυξης και «πράσινης Ευρώπης», συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν από τους Ευρωπαίους εταίρους του Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων που μετέχουν σε σχετικό πρόγραμμα. Οι εταίροι από Λετονία, Λιθουανία, Τσεχία, Ρουμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, ήλθαν στα Τρίκαλα και διαμένουν επί μία εβδομάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη: Ένα πράσινο μέλλον για την Ευρώπη», για το Comenius. Στη συνάντηση στο Δημαρχείο, παρούσης της αντιδημάρχου Παιδείας κ. Βασιλένας Μητσιάδη, η οποία καλωσόρισε τους επισκέπτες, εκπαιδευτικοί και μαθητές από τις προαναφερθείσες χώρες «ξεναγήθηκαν» στα Τρίκαλα μέσω προβολής 15λεπτου ντοκιμαντέρ για την πόλη.
Στη συνέχεια, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Ελένη Γιοντζή, παρουσίασε το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα. Η 12μελής ομάδα εκπαιδευτικών και 40μελής ομάδα μαθητών του Εσπερινού ΕΠΑΛ, θα ξεναγήσει όλες αυτές τις ημέρες τους 26 φιλοξενούμενους αλλοδαπούς στα μνημεία της πόλης, στον Μύλο των Ξωτικών, αλλά και στα Μετέωρα. Επίσης, θα επισκεφθούν την Ανάβρα Μαγνησίας, πρότυπη κοινότητα αειφόρου ανάπτυξης στη χώρα μας.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή