Στο Νεραϊδοχώρι τίμησαν τον Κώστα Τσιάνο Reviewed by Momizat on . Στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, στην γεμάτη από κόσμο πλατεία του γραφικού Νεραϊδοχωρίου Τρικάλων βρέθηκε χθες το βράδυ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλ Στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, στην γεμάτη από κόσμο πλατεία του γραφικού Νεραϊδοχωρίου Τρικάλων βρέθηκε χθες το βράδυ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλ Rating: 0

Στο Νεραϊδοχώρι τίμησαν τον Κώστα Τσιάνο

Στο Νεραϊδοχώρι τίμησαν τον Κώστα Τσιάνο

Στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, στην γεμάτη από κόσμο πλατεία του γραφικού Νεραϊδοχωρίου Τρικάλων βρέθηκε χθες το βράδυ ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου Κώστας Τσιάνος, όπου τον τίμησαν οι συντοπίτες του για την προσφορά του στον πολιτισμό αλλά και λόγω των ιδιαίτερων δεσμών που διατηρεί με το όμορφο Νεραϊδοχώρι.
Βαθιά συγκινημένος ο Κώστας Τσιάνος τους ευχαρίστησε και αφιέρωσε την πλακέτα που του απονεμήθηκε στη μητέρα του, που καταγόταν από τον τόπο αυτό, γιατί, όπως είπε, τον έκανε να μάθει να αγαπά τα έλατα και τον καθαρό βετερνικιώτικο αέρα.

Τσιάνος (3)Ο κ. Τσιάνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα παιδιά του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Νεραϊδοχωρίου «Η Νεράιδα» για την αγάπη προς τον τόπο τους και τις εθελοντικές δράσεις τους, που τον έκαναν, όπως είπε, να νοσταλγήσει τα παιδικά του χρόνια.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς ο Κώστας Τσιάνος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και το γλέντι στην πλατεία του χωριού άναψε με τα χορευτικά συγκροτήματα να δίνουν το ρυθμό.

Τσιάνος (1)Τσιάνος (2)Ο Μορφωτικός και Ευεργετικός Σύλλογος Νεραϊδοχωρίου απευθύνει ευχαριστίες και στον Ευεργετικό Σύλλογο Πουρναρίου που ήταν παρών με το χορευτικό συγκρότημα, που χόρεψε υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Μιχάλη Τσακνάκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή