Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορα παιδιά Reviewed by Momizat on . Το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων , οργανώνει για δεύτερη χρονιά εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για άπορα παιδιά Το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων , οργανώνει για δεύτερη χρονιά εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για άπορα παιδιά Rating: 0

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορα παιδιά

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορα παιδιά

Το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων , οργανώνει για δεύτερη χρονιά εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για άπορα παιδιά του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας άμεση ήταν η ανταπόκριση του καταστήματος JUNIOR TOYS και του υπευθύνου του καταστήματος κ. Μπαμπανάρα Βαϊου, σ’ αυτή την πρόσκληση προσφοράς .

Σήμερα το πρωί η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού κα Βασιλένα Μητσιάδη συνοδευμένη από τον προϊστάμενο του τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Τρικκαίων κ. Ν.Μπατατέγα επισκέφτηκαν το κατάστημα JUNIOR TOYS στην οδό 28ης Οκτωβρίου και παρέλαβαν μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών .

Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μπαμπανάρα για την προσφορά του και ελπίζει σε παρόμοιες ενέργειες .

Να υπενθυμίσουμε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών έως 11 Σεπτεμβρίου, η οποία γίνεται στο Κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων στην οδό Γαριβάλδη 8 στον 1ο όροφο.

Αφήστε το σχόλιο σας