Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη Reviewed by Momizat on . Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς ο Ιερός Προσκηνυματικός Ναός Αγίου Στεφάνου θέλοντας να στηρίξει άπορες οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικέ Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς ο Ιερός Προσκηνυματικός Ναός Αγίου Στεφάνου θέλοντας να στηρίξει άπορες οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικέ Rating: 0

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς ο Ιερός Προσκηνυματικός Ναός Αγίου Στεφάνου θέλοντας να στηρίξει άπορες οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους, συγκεντρώνει και φέτος σχολικά είδη για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών αυτών.
Με καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλουμε στο να αποκτήσουν τα παιδιά ουσιαστική στήριξη, έχοντας τα πρώτα αναγκαία σχολικά είδη για μια αξιοπρεπή συμμετοχή στη εκπαιδευτική διαδικασία.
Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι:
● Σχολικές τσάντες ● Κασετίνες ● Τετράδια ● Σχολικά βιβλία και βοηθήματα● Μπλοκ ζωγραφικής ● Μαρκαδόρους, Ξυλομπογιές, Κηρομπογιές● Μολύβια, Στυλό, Διορθωτικά ● Γομολάστιχες, Ξύστρες και Κόλλες ● Χαρτιά Α4 ● Ντοσιέ με φύλλα ● Φακέλους με λάστιχο● Χαρτόνια κάνσον ● Πλαστελίνες, Ψαλιδάκια ● Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)
Η συγκέντρωση του σχολικού υλικού θα γίνεται καθημερινά στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. και το απόγευμα από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. το βράδυ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή